Time to relax

Spara 20%* på dina ansikts-, kropps- & hårvårdsfavoriter!

Fly bort från vardagen och plocka fram spa-känslan hemma! Lite skön musik och ett doftljus förvandlar badrummet till en välgörande och alldeles unik oas där du kan rå om dig själv! Vi visar dig de perfekta, oumbärliga vårdande produkterna för ansikte, kropp och hår, som gör din egentid oförglömlig - dessutom får du 20%* rabatt på ansikts-, kropps- och hårvård!

Våra rekommendationer för din återhämtning!

Wellness-Guide

Stressar du i vardagen? Vi har tagit fram en liten wellness-guide för dig: Skäm bort håret med din bästa hårinpackning och täck håret med en handduk! Genom värmen tränger hårinpackningen bättre in i håret och du får ett perfekt resultat. Även huden i ansiktet behöver boostas lite extra, för att få en vacker glow! Utnyttja din egentid medan du låter din hårinpackning och din ansiktsmask verka. Vi rekommenderar några enkla yogarörelser eller att du tar dig ett varmt bad!
Upptäck nu

Skäm bort huden ytterligare med en fuktgivande bodylotion som ger dig en fräsch och skön känsla! Vårt tips: Passa på att lätt massera in krämen för att öka blodcirkulationen och få en frisk och spänstig hud.
Ta reda på mer

Våra bästsäljare