Filtrera resultat
Tillverkare
Hud
Egenskap
För vem
Prisintervall

Kropp

3123
5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Rätt kroppsvård för ett välbefinnande hela dagen.

Nu för tiden räknas mycket mer än duschen på morgonen till kroppsvård. Målet med optimal kroppsvård är att undvika sjukdomar och att hålla sig frisk. Men den dagliga kroppsvården tjänar även till att bibehålla och öka kroppens välbefinnande. Till en perfekt kroppsvård hör utöver hudvård även tandvård och rengöring samt vård och finger- och tånaglar. Till lämpliga hjälpmedel för kroppsvård hör utöver duschgel även kroppsmjölk, deodorant och olika typer av dekorativ kosmetika. Till vart och ett av de produktgrupper som nämns här har vi ett rikt urval i vår onlinebutik så att såväl kvinnor som män när som helst kan hitta passande produkter för individuell kroppsvård hos oss.

Om kroppsvårdens historia

Redan de gamla romarna hade en välutvecklad badkultur. Även om den gick nästan helt förlorad under de följande åren, så fortsatte människorna i det bysantinska riket att vårda badkulturen. Medan romarna främst vårdade sin hud med väldoftande oljor och peeling, kände andra kulturer redan till en tidig variant av tvålen. På 600- talet uppfanns tvål, såsom vi känner den i dag. Men läkare i Europa hävdade långt in in på 1700- talet att vatten och luft skulle skada huden. Därför använde man i stället puder under denna tid. Det var först på 1900- talet som medelklassen anammade hygien som rutin. Under den industriella revolutionen lades grundstenen för masstillverkning av tvål. Som tur är, är dessa tider förbi och du kan välja mellan en stor mängd favoritprodukter inom kroppsvård i vår onlinebutik.

Du hittar den perfekta omvårdnaden i vår onlinebutik

Tack vare den ständigt växande marknaden för kroppsvårdande produkter är det möjligt för alla att skämma bort sin kropp och sin hud med maximal omvårdnad och på så sätt kunna bidra till ett ungdomligt utseende. De flesta människor sparar varken in på tid eller pengar när det gäller att hitta rätt produkt för kroppsvård. Det finns numera hela vårdserier, från duschgel via kroppslotion till deodorant eller doftspray, så att man kan känna sig fräsch från topp till tå. Men innan du beslutar dig för en av de många vårdande serierna i vår onlinebutik bör du veta exakt vilken hudtyp du har. Vad behöver huden för att få bästa möjliga omvårdnad och vilka vårdande serier uppfyller dina personliga behov bäst? I vår onlinebutik hittar du produkter som är fria från färg- och doftämnen, men även artiklar för kroppsvård som följer en viss trend samtidigt som den uppfyller de behov som just din hud har.

Perfekt kroppsvård börjar med en dusch

Inled din personliga kroppsvård på morgonen med en uppfriskande och välgörande dusch. Med Fresh Shower Gel Cool Mint från Adidas serie Functional Female får du en fräschhetskick redan tidigt på morgonen. Du kanske även vill omge dig med doften av choklad. Då rekommenderar vi dig Bath & Shower Gel Chocolat från Bettina Barty. Den fräscha doften av citron eller apelsin får du med duschgel från Lavera. Vi har naturligtvis även tänkt på världsvana män vid sammansättningen av vårt rika utbud av duschgel och erbjuder en mängd olika doftupplevelser. Efter en ansträngande dag rekommenderar vi en mjukgörande duschkräm som tillför huden med fukt på ett optimalt sätt. Testa Shower Cream Body Relax från Charlotte Meentzen.

 

Glöm inte bort att smörja in dig efter duschen

Syftet är att bibehålla din huds ungdomliga utstrålning och spänst så länge som möjligt. Man bör börja med en balanserad kroppsvård i god tid – din hud kommer att tacka dig när du är äldre. Det viktigaste med att smörja in sig, är att det skyddar huden från att torka ut, eftersom det snabbt bildas rynkor annars och du alltid har känslan av att huden spänner på ett obehagligt sätt. I vår onlinebutik hittar du inte bara lätta kroppslotion, utan även bodybutter, kroppskrämer och uppfriskande tonics. Om du vill skämma bort din hud rejält, kan en rikhaltig bodybutter vara helt rätt. Omge dig och din hud med väldoftande kreationer och unna hela kroppen känslan av att vara väl omhändertagen. Ung hud uppskattar troligtvis en lotion med lätt konsistens bäst, medan mogen hud uppskattar välgörande ämnen i en rikhaltig omvårdnad.

Perfekt skyddad med rätt deodorant

Deodorant är den kroppsvårdande produkt som är mest populär att använda i armhålorna. Den ska med hjälp av sina luktämnen dölja kroppens egna lukter och kan i bästa fall även påverka svettkörtlarnas aktivitet så att lukten inte ens uppstår. I vår onlinebutik hittar du deodoranter i sprayform med aerosol, som pumpspray, roll-on och stift. Många deodoranter tillhör en vårdande serie och passar perfekt ihop med en viss duschgel och kroppslotion. Vid valet av rätt deodorant är det givetvis viktigt att alltid tänka på att huden inte irriteras och att man inte drabbas av någon allergisk reaktion på grund av produktens ingredienser. Om deodoranten ska verka som antiperspirant, behöver aluminiumföreningar ingå i ingredienserna. De har kritiserats kraftigt den senaste tiden. Du hittar även passande deodoranter till detta i vår onlinebutik. Vi rekommenderar starkt Soft Deodorant roll-on från Lavera, som inte innehåller några aluminiumsalter alls.

Solskydd hör också till kroppsvården

  Så fort de första soliga dagarna nalkas vill vi naturligtvis ut i naturen. Men glöm inte bort att skydda din hud på rätt sätt när det är molnigt, eftersom redan den minsta mängd UV-strålning kan skada din hud. Om du befinner dig utomhus och har mindre kläder på dig är det mycket viktigt att komma ihåg att ha rätt solskydd, eftersom det är enda sättet att behålla ditt strålande friska och ungdomliga utseende. Solskyddsfaktorn måste vara anpassad såväl till din hudtyp som din hårfärg. I vår onlinebutik hittar du en bred palett av solskydds- och solvårdande produkter. Välj beroende på vilken hudtyp du har en lätt lotion, en rikhaltig mjölk eller en uppfräschande spray. Efter att du har varit i solen bör du alltid tänka på att applicera after sun-produkter på kvällen. Det händer ofta att människor undviker att använda solskydd eftersom de tänker att de inte blir bruna då. Det är tyvärr ett misstag så kan få svåra konsekvenser för din hud och hälsa. Ett solskyddsmedel måste skydda mot såväl de skadliga UVA-strålarna som mot UVB-strålarna. I Europa finns det sedan 2006 kriterier rörande gränsvärden för det minimala skyddet mot UVA- och UVB-strålar. Skyddsklasserna är som följer

  • lågt skydd ? 6, 10
  • medelhögt skydd ? 15, 20, 25
  • högt skydd ? 30, 50
  • mycket högt skydd ? 50+

Optimal kroppsvård ger en slät, perfekt hud

Slät och perfekt hud anses vara ett skönhetsideal. Yngre kvinnor besväras i mindre utsträckning av problem som celluliter, men med åren blir det allt svårare att få huden att stråla. Om du börjar använda vårdande produkter i ett tidigt skede, kan man skjuta upp tiden då de kommer eller vid befintliga celluliter, tillföra tillräckligt med näringsämnen, så att din hud får optimal omvårdnad för att se spänstig och vacker ut. Du hittar en bred palett av produkter i vår onlinebutik som motsvarar dina behov. Många produkter ger inte bara huden den fukt den behöver, utan gör den samtidigt spänstigare och jämnare.

 

Presentset för att testa

Om du fortfarande är på jakt efter den optimala kroppsvården, är det en bra idé att testa presentset. Där får du en komplett serie, från duschgel via deodorant till kroppslotion. Produkterna finns i praktiska storlekar, så att du inte måste fortsätta använda en vårdande serie länge om du inte tycker om den och du kan testa något nytt desto oftare.

Våra kunders favoritprodukter

Bland våra kunders favoriter återfinns kroppskräm med vitamin E från Village och bodybutter från Bettina Barty. Om du vill lära känna en ny produkt, kan du titta i vårt erbjudande för kroppsvårdande produkter och upptäcka vilka topprodukter vi med regelbundna mellanrum har att erbjuda till attraktiva priser. Ta till vara på de många fördelar som finns med att beställa i vår onlineshop. Vi erbjuder fri leverans från 20 EUR och du får mellan 1 och 3 gratis varuprover. Någon av dem kanske är din blivande favoritprodukt. Om du vill hålla dig uppdaterad om vilka kroppsvårdande produkter vi erbjuder, eller vill upptäcka andra topprodukter, kan du prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev. På så sätt får du alltid information om aktuella erbjudanden i god tid, och kan använda vår service på ett optimalt sätt, eftersom du inte tar någon risk när du beställer från vår onlinebutik. Med vår kostnadsfria gåvoservice kan du dessutom överraska vänner ibland med en lyxig doft eller en härlig kroppsvårdande kräm. Det finns inget lägsta beställningsvärde hos oss, så att du kan reagera på små önskemål i din bekantskapskrets direkt.