Skincare-weeks: Tips för känslig hud

Tecken på känslig hud är rodnader och torrhet. Här måste du tänka särskilt mycket på att vårda huden och att undvika doftämnen. Välgörande verksamma ämnen har en lugnande effekt.

Steg 1: Rengöring: En mild ansiktsrengöring är det bästa, när du inte kommer att bära makeup under dagen. Den avlägsnar rester av fett och smuts från din hud.
Upptäck nu

Steg 2: Toner: Välj gärna ett ansiktsvatten med aloe veraextrakt, som lugnar den känsliga huden optimalt. Här kan du gärna klappa in vattnet i huden med fingrarna eller händerna, eftersom en bomullsrondell kan irritera den känsliga huden.
Upptäck nu

Steg 3: Ansiktskräm: Även här ska du välja en näringsrik kräm, som förser ansiktet med rikligt med fukt och skyddar huden från miljöpåverkan.
Upptäck nu

Steg 4: All about the Eyes! Du får absolut inte glömma bort ögonen - med näringsrika krämer lugnar du ögonpartiet och dämpar svullnader!
Upptäck nu

Steg 5: Ansiktsolja: På kvällen kan du gärna addera en ansiktsolja till din bestämda hudvårdsrutin. Den jämnar ut din hud och ser till att den inte längre blir irriterad. Dessutom tillför olja intensiv fukt.
Upptäck nu