Hudvård med ampuller - hur man använder dem på rätt sätt

Vill du göra något bra för huden, vårda den och förse den med intensiva verksamma ämnen? Ampuller ger huden extra vård och kan därför användas då och då eller under en längre tidsperiod som en kur. Som regel kan ampullerna användas på morgonen och kvällen. Vill du att ampullerna ska ge en omedelbar effekt är den bästa tidpunkten att applicera innehållet på morgonen. För andra ampuller, som ska främja hudens förnyelseprocess under natten, är den bästa tidpunkten att applicera innehållet innan sänggåendet. Då får huden tillräckligt med tid att ta till sig alla verksamma ämnen så att önskad effekt uppnås. Det finns ampuller som tillgodoser olika behov och som passar för varje hudtyp. Titta igenom vårt sortiment och hitta den rätta produkten för dig.

Till makeup-produkter Till vårdprodukterna Till ampullerna Skönhetsprodukter till mamma Damdofter Julklapps-guide

Retinol Power Serum Ampoules

Vill du ge huden en uppfriskande kick? Retinol Power Serum Ampoules ger omedelbart en synbart slätare och fastare hud. Tack vare kombinationen av tripeptid-1 och stabilt retinol stimuleras hudens förnyelse och hudens egen kollagenproduktion, samtidigt som fina veck och linjer blir minimerade. Förpackningen innehåller 7 ampuller och passar därför för en 7-dagarskur.

 

Instruktion om hur man rätt öppnar och använder en ampull

Vid ampullbehandlingen ska du först skaka ampullen, så att alla ingredienser blandas ihop. Därefter bryter du försiktigt av glasampullen och klappar mjukt in innehållet med fingrarna på rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage. Använd ampullens hela innehåll för maximal verkan. Därefter kan du applicera dina vanliga hudvårdsprodukter eller, om du har använt ampullen på morgonen, sminka dig som du brukar. För ampuller med vattnig konsistens kan innehållet direkt appliceras runt ögat, men undvik att det kommer i kontakt med ögonfransarna. Om ampullerna har en oljig konsistens, ska man undvika ögonpartiet.

 

Våra rekommendationer till mors dag