Miu Miu Damdofter från Miu Miu

Miu Miu ingår i Prada Group. Miuccia Prada kombinerar som motsättningarnas mästare det traditionella med det raffinerade. Därmed skapar hon något helt oväntat. Doften är elegant, sensuell, blommig och ger den diskreta glamouren en hemlighetsfull aura.

Även flaskan har precis som doften något mycket motsägelsefullt och spelar med matt, ljusblått glas samt ett underbart vadderat mönster. Det påminner om det typiska matelassé-mönstret på Miu Miu-handväskan. Den vita, matta kragen ser traditionell och ändå poppig ut. Avslutningen utgörs av en mycket iögonfallande röd skiva som ger flaskan en lekfull och grafisk dimension. Den varma tonen passar perfekt till den coola stilen som skapas av den blå färger och ger förpackningen en viss extravagans.

Kampanjens ansikte är den fantastiska modellen Stacy Martin. Med sin unika personlighet, mjuk, ultrafeminin och ett lätt kantigt ansikte, förkroppsligar hon de essentiella värdena hos Miu Miu. Hennes starkt sminkade ögon, den uppsatta luggen samt den mönstrade och färgmässigt passande klänningen till flaskan påminner om optimistiska biofilmer från tidigt 60-tal och om obekymrade tider. Det visar Miu Mius lekfulla stil på ett perfekt sätt.