Naglar

81 Artikel
15
5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Nageldesigntillbehör

Vårdade naglar är helt avgörande på jobbet när du ska ta i hand ofta. Att ha vackra händer säger lika mycket om dig som dina tänder. Dina händer fungerar som ett visuellt visitkort, och det är viktigt att du vårdar och tar hand om dem väl. Det är också viktigt att skönhetsvården är kontinuerlig och rutinmässig. Det bästa är att göra nagelvården till en veckoritual, så att du har perfekta naglar i alla situationer.

Do it yourself: Nageldesign

Det är visserligen mycket avkopplande att gå till en nagelstudio, men det blir dyrt i längden. Men med lite övning, skicklighet och ihärdighet är det enkelt att utföra manikyren själv. De pengar du sparar kan du använda till att unna dig själv något mer meningsfullt. Lägg lite av pengarna på basutrustning till nageldesignen, så har du allt du behöver till en variationsrik nagelkosmetik. Det kan vara en UV-lampa, färggel eller fästgel: I Nailart-setet får du alla praktiska produkter du behöver och det sparar mycket pengar på sikt.

Nagelformen: Nagelvård

Innan du målar naglarna måste du vårda och forma dem. Det är viktigt att naglarna ser enhetliga ut, för olika långa naglar med varierande form förmedlar ingen vårdad bild. Du bör alltså fila och polera naglarna minst en gång. Använd en fil som ligger bra i handen och som är flexibel, så att du enkelt kan fila naglarnas alla former och få bort fula kanter. Visste du förresten att även om du föredrar långa naglar är det viktigt att forma dem.

Nailart – färgglatt, diskret eller hellre naturligt

Det finns många olika möjligheter för att ge naglarna en fräsch och estetisk design. Klassikern är enfärgade, lackade naglar eller en elegant fransk look. Om du använder nagellack, bör du ta dig god tid och applicera nagellacket omsorgsfullt. Nailart-design är rätt och slätt French Nails, som är mycket diskreta samtidigt som de ger en „aha”-effekt. Det är lättast att lyckas med den naturliga looken med särskilda fransk-manikyr-mallar som limmas på nageltoppen. Du behöver bara applicera lite vitt lack på nageltoppen och fixera med klarlack. Et voilá! Den klassiska nagellooken är klar. En annan omtyckt variant av nageldesignen är att använda nagelfolie eller nagelstickers. De kan du köpa i set. Det finns fina blomstermotiv, strasstenar eller till och med stjärnor. Sådana nagelstickers är oftast självhäftande. Applicera ett lager klarlack för att fixera dem, så håller din vackra design så länge som möjligt. Även stamping – alltså applicering av nagelmotiv med en stämpel – är mycket omtyckt och enkelt. Det finns många olika mallar med innovativa och kreativa motiv som piffar upp naglarna. Det fina är att du inte behöver ett speciellt stämpellack, utan kan använda ditt favoritlack för att ge naglarna färg och design.

Nagelförlängning – på ett enkelt sätt

Förutom nagelmakeupen spelar även naglarnas längd en stor roll i nageldesignen. Många kvinnor föredrar praktiska, korta naglar, medan andra kvinnor inte för något i världen skulle vilja byta bort sina långa naglar. Har du sköra naglar som bryts lätt kan nagelförlängning vara en hjälp. Även denna form av nageldesign kan du klara själv med lite övning. Det är populärt att förlänga naglarna med hjälp av nageltippar. Dessa limmas fast på dina naturliga naglar och fixeras under UV-lampan. Lite svårare är det att skapa naglar med gel eller akrylpulver. Det finns många anvisningar på internet och otaliga Youtube-videor som visar hur du förlänger naglarna på det här sättet. Med lite övning och tålamod kan även du förlänga dina naglar snabbt och enkelt – garanterat.

Köp Nailart-tillbehör online hos PARFUMDREAMS

I nageldesignbutiken hos Parfumdreams hittar du allt som får hjärtat att slå lite fortare hos nageldesignfansen. Ett stort sortiment av utvalda premiummärken garanterar att du enkelt kan köpa högkvalitativa produkter online. Letar du efter Nailart-tillbehör som nagelstickers, LED-ljus, nagelmallar eller en fil – här hittar du allt du behöver till en vacker nagellook.

Nailart-presenttips

Kvinnor kan ägna timmar åt att vårda sin skönhet. En present från skönhetskategorin blir därför aldrig fel till en kvinna. Nailart-fans blir exempelvis glada över nya nagelstickers, ett ovanligt nagellack eller en ny stampingmall. Nageldesigntillbehör passar även bra som komplement till en större present. Du gör garanterat inte fel och har nära nog oändliga möjligheter att skapa en kreativ present. Populära märken för nagelprodukter är till exempel Alessandro, Misslyn, Herôme eller Artdeco. Det stora urvalet produkter gör att alla kvinnor kan hitta den perfekta produkten som förgyller vardagen. För när allt kommer omkring fungerar händerna som ett visitkort i yrkeslivet och kan vara biljetten till ett nytt jobb.