Läppstift set

30 Artikel
7
5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Makeupläppset – kosmetikprodukter till läpparna i praktiska set

Ett makeupläppset innehåller allt du behöver för vackert sminkade läppar. Det praktiska med sådana set är att produkternas färger har anpassats efter varandra och att du kan använda alla produkterna tillsammans för att skapa ett enhetligt och elegant sminkresultat. Oftast kommer alla produkterna från samma tillverkare och samma kosmetikserie. I setet ingår alla produkter du behöver för att sminka läpparna varje dag – från läppstift och lätt läppglans till en läppenna. Ibland ingår även ett vårdande läppbalsam i setet som du kan applicera på kvällarna för att göra läpparna smidiga och vackra. Läppseten är särskilt användbara när de säljs i en praktisk förpackning. Det kan vara en liten väska som är den idealiska förvaringsplatsen för ditt nya set och som du även kan ta med på resor. I denna lilla väska har du allt du behöver för att sminka läpparna och du behöver inte leta efter artiklarna i sminkväskan. I vårt sortiment hittar du ett stort urval produkter inom läppmakeup och där finns även några set. Leta upp det set du vill ha på Parfumdreams.de och få det skickat hem till dig.

Perfekt sminkade läppar: De här produkterna behöver du

Till vackert sminkade läppar behöver du bara några få produkter. Det stora urvalet beror snarare på alla olika nyanser som finns inom läppmakeupen. Till basprodukterna hör naturligtvis läppstiftet och det får du gärna ha i flera olika färger, så att du kan variera din sminkning. Läppstift finns dessutom i olika former. Det klassiska stiftet som du vrider ut kan du alltid använda när du behöver ett kyssäkta läppstift. Om färgen ska hålla länge och vara kyssäkta måste du oftast använda två komponenter. Först appliceras en färgad foundation som sedan fästs med en läppstiftsfixering. Det är också praktiskt att ha en lätt läppglans hemma. Det kan du applicera när läpparna bara ska betonas lätt samtidigt som du vill ha en naturlig glans. Med en läppenna markerar du läpparnas kontur och ger dem form. Om du använder läppfärg istället för ett klassiskt läppstift, behöver du även en läppensel som du kan applicera färgen med. Med dessa basic-produkter är makeupsetet för läpparna komplett. Som vi nämnt tidigare kan det utökas med olika nyanser inom de olika produkterna. Ett vackert presenttips: läppmakeupset. Ett läppmakeupset är inte bara praktiskt att använda själv, utan är också ett vackert presenttips för kvinnor. Det spelar ingen roll hur gammal personen är, för de flesta kvinnor sminkar läpparna regelbundet. Därför kan ett praktiskt set i en trendig färg säkert glädja den som får det. Det finns även speciella läppmakeupset för flickor. Många flickor börjar sminka sig i en viss ålder och utvecklar sin egen stil under en längre tidsperiod. Under den perioden provar de mycket, och ett makeupset för läpparna tillhör helt klart alla flickors basutrustning. I vårt sortiment hittar du till exempel söta set från Hello Kitty. De är förpackade i kattens vanliga stil och innehåller ofta olika läppstift i de färger som flickor oftast tycker om – rosa och rött. Med ett sådant makeupset kan flickan samla sina första sminkerfarenheter. Till vuxna har vi sminkset till läpparna från tillverkare som Clinique och Artdeco. Hos oss hittar du dessutom sminkset som inte bara innehåller produkter till läpparna, utan som dessutom innehåller basprodukterna för makeupen som läppstift, mascara, ögonskugga, puder, makeuppenslar och rouge.

Hitta och beställ läppmakeupset

I onlinebutiken hos Parfumdreams kan du jämföra olika makeupset till läpparna med varandra och bekvämt välja ditt nya set. Vilka produkter ska ditt set innehålla och vilka nyanser föredrar du? Vi har ett stort urval set som passar till alla smaker. Så snart du har bestämt dig kan du använda vår enkla och snabba beställningsprocess, så får du din beställning skickad hem till dig på några dagar. Om du har några frågor när du handlar i vår butik, kan du kontakta våra kunniga medarbetare – de hjälper dig gärna. Du kan få deras råd per telefon eller e-post. Letar du efter fler kosmetikprodukter kan du titta i våra erbjudanden för ögonmakeup också. Hos kan du förstås även beställa läppstift, läppglans och läppennor separat, och själv plocka ihop ditt läppmakeupset.