Läppglans

151 Artikel
2266
4,5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Läppglans för diskret framhävda läppar

Läppglans är ett lätt och diskret alternativ till det klassiska läppstiftet. Till skillnad från detta har läppglans ett milt färgskimmer och en naturlig lyster och främjar och framhäver din naturliga skönhet. Unga flickor använder gärna läppglans när de sminkar sig, eftersom det inte syns lika kraftigt som ett klassiskt läppstift. Dessutom är det lätt att applicera och enklare att ta bort. Dessa fördelar har kosmetiktillverkarna insett sedan länge och erbjuder ett stort urval läppglans med olika färger och effekter. Sortimentet består numera av läppglans med allt från lätt skimmer och diskret glans till ädelt glimmer med små färgpartiklar. Lika omväxlande är vårt sortiment för läppglans i onlinebutiken hos Parfumdreams

Hitta den optimala läppglansfärgen till din typ

Vilken färgnyans på läppglansen som är bäst beror på olika faktorer. Å ena sidan spelar förstås hudtypen en viktig roll. Mycket bleka kvinnor bör välja varma färgnyanser som ger ett vitalt utseende på läpparna och inte understryker hudens blekhet. Gälla och intensiva färgnyanser är alltså inte rätt val. Kvinnor med mörk hy kan välja starka färgnyanser, men bör undvika bleka färger för att uppnå en synlig och naturlig effekt. Förutom att anpassa färgen efter hudtypen bör läppglansen för kvinnor även anpassas efter kläderna och accessoarerna. Tänk på att det är viktigt att kombinera färger från samma färgområde. Läppglansen, blusen och örhängena behöver dock inte hållas i exakt samma nyans, men ska matcha varandra för att skapa en enhetlig bild. Effekter som glimmer eller glitter bör inte användas i för stor utsträckning, utan snarare vara en liten highlight som framhäver läpparnas naturliga skönhet.

Tips för vård av läpparna

För att läpparna ska komma till sin fulla rätt med rätt läppglans är det viktigt att du vårdar dem. Sprucken och torr hud kan inte döljas ens med läppglans av hög kvalitet. Därför lönar det sig att investera i den dagliga läppvården. Det är särskilt viktigt på vintern, eftersom väderleksförhållandena sliter hårt på läpparna. Låga temperaturer och hög luftfuktighet i kombination med torr inomhusluft ger snabbt spröda och belastade läppar. En gammal huskur som är så gott som oslagbar är honung. Applicera det på de torra läpparna en gång om dagen och låt det verka en stund. Beståndsdelarna i honung är optimala för vård av läpparna och ger ett slätt och fint utseende och en skön känsla. Det är också viktigt att ta bort sminket från läpparna på kvällen. Även om du inte kan se några rester av läppglansen eller läppstiftet kan det finnas små rester kvar. Med makeupborttagning är det lätt att ta bort dem från läpparna. Använd sedan ett läppbalsam som tillför tillräckligt med fukt och fett. På sommaren är det dessutom viktigt att inte bara tänka på huden när du använder solskydd. Även läpparna är känsliga och kan skadas av solen. Den som alltså inte använder läppstift på varma sommardagar, bör skydda läpparna från solen med solkräm eller ett speciellt läppbalsam med solskyddsfaktor.

Tillverkare av läppglans

Kosmetikföretag och dofttillverkare med egna kosmetikserier har olika sorters läppglans i sitt sortiment. Som specialister på läppmakeup har de under mångårigt utvecklingsarbete tagit fram egna produktserier och därmed lagt vikt vid ovanliga färger, särskilda effekter eller vårdande egenskaper. Detta stora urval gör det möjligt för kvinnor att hitta märken och produkter på läppglansområdet som passar alla smaker. Naturligtvis kan det stora urvalet även göra det svårt att välja. Men en kvinna kan aldrig få tillräckligt med läppglans i sin makeupsamling och behöver därför inte heller begränsa sig. Priserna är ofta låga och då går det bra att köpa flera sorter samtidigt. Makeupfärgerna bör också passa till kläderna och övriga accessoarer. Därför är det alltid en fördel att ha många olika nyanser att välja mellan. Några av de mest kända tillverkarna av högkvalitativt läppglans är Clinique, Yves Saint Laurent, DIOR, Bobbi Braun, Manhattan, Astor, Estée Lauder, Max Factor och många andra. Deras kosmetikserier används till exempel på film och tv och de har ofta kända märkesambassadörer. De säljs dock även i den vanliga handeln för kosmetikprodukter.

Köpa läppglans online

Online har du som regel det största färgurvalet för läppglans och kan jämföra olika nyanser och effekter och välja den perfekta färgnyansen. I vår onlinebutik på Parfumdreams.de hittar du produkter från många kända kosmetiktillverkare som är kända för sin höga kvalitet. Välj en eller flera produkter ur vårt sortiment och använd den bekväma beställningsprocessen. Vi skickar beställningen till dig snabbt så att du kan börja använda din nya läppglans på läpparna och variera din dagliga makeup. Om du har några frågor till beställningen svarar vi gärna på dem. Du kan kontakta oss på telefon eller med e-post. Om du redan har ett favoritmärke eller en favoritprodukt, så kan du använda vårt praktiska filter för att visa just dessa produkter. I annat fall kan du ta hjälp av listan med de tio populäraste läppglansprodukterna och prova nya märken.