Normalt hår

278 Artikel
9426
5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Välj rätt hårschampo – basic-schampo

Håret är lika individuellt som människan själv. Hårets behov kan ändras. Solen och vinden påverkar hårets kvalitet liksom hormonella förändringar. I många situationer finns det en individuell basic-produkt som uppfyller behovet just nu.

Baisc inte bara bra på semestern: After Sun

På sommarsemestern eller i solariet utsätts håret ofta ofrivilligt för skada. För att håret inte ska ta skada av detta har Wella utvecklat ett vanligt basic-schampo som regenererar håret optimalt. After Sun Shampoo från Wella SP har milda rengöringsegenskaper och gör håret lättkammat. Det är inte utan anledning att det är ett av våra mest omtyckta basic-schampon. Lika omtyckt basic-hårvård före och efter solbadet är Sun Care Shampoo 7 från Glynt. Effektiva verksamma ämnen av frukter och oljor avlägsnar skador som uppstått på grund av sol och saltvatten. Håret repareras och tillförs näring, och får lyster, smidighet och ett friskt utseende. Schampot hjälper dig inte bara på sommaren.

Omtyckta basic-produkter av hög kvalitet

Även Orofluido Shampoo från Revlon Professional är mycket populärt bland både kvinnor och män. Den här basic-produkten passar alla hårtyper. De dyrbara oljorna tillför håret näring, utan att tynga ner det. Håret blir lättkammat, enkelt att styla, silkeslent och får en lyster som du inte längre kommer kunna vara utan. Modernt know-how kombineras här med erfarenhet som insamlats under många decennier. Det ger en basic-produkt som till och med proffsen gillar. Professionella hårstylister världen över använder produkterna från Paul Mitchell. Med Clarifying Shampoo Two från Paul Mitchell får du en basic-produkt som passar alla hårtyper. Den som har fet hårbotten har stor nytta av just det här schampot. Sammansättningen motverkar snabb återfettning av hårbottnen och håret och gör håret fylligt och glänsande. En fräsch doft avrundar upplevelsen på ett behagligt sätt. En basic-produkt för färgat hår är Original Shampoo One från Paul Mitchell. Sammansättningen med pantenol, veteprotein och aloe vera förfinar ytstrukturen i varje hårstrå och tillför dem rikligt med fukt. Denna basic-produkt passar bra för fint till normalt hår. Den är mycket dryg och kan användas varje dag.

Perfekt som present är ett väldoftande schampo av hög kvalitet

Letar du efter en present till din älskade? Välj då Oil Miracle Rose Shampoo från Schwarzkopf Professional. Schampot tillför näring till hår och hårbotten med en vårdande rosenolja. Hårstrukturen förfinas och håret får en silkeslen glans. Den sensuella rosendoften omsluter frisyren och förstärker användarens utstrålning. Denna present är ren lyx. Ett annat högkvalitativt presentset kommer från Paul Mitchell – Save on Duo's Save on Extra-Body från Paul Mitchell. Extra-Body Daily Shampoo hjälper till att reparera skadat hår och ger kraftlöst hår nytt liv. Extra-Body Daily Rinse är ett balsam som tillför håret extra vård och ger det en imponerande lyster. Schampots ingredienser är perfekt anpassade efter varandra. Tillsammans utgör de en oslagbar basic-produkt för fint och normalt hår. Med denna basic-produkt ger du kvinnan eller mannen glädjen av friskt och kraftfullt hår på lång sikt. Se fram emot deras entusiastiska leenden.

Nyheter i vår butik

Med jämna mellanrum får vi in nyheter som ganska snabbt får en trofast fanskara. Det beror på produkternas höga kvalitet och den omsorgsfullhet och expertis som ligger bakom dem. Ett exempel på detta är Orofluido Asia Zen Control Shampoo från Revlon Professional. Detta schampo reparerar, skyddar och vårdar håret med tre värdefulla beståndsdelar: Tsubakiolja, som utvinns ur kameliablomman, gör håret lättkammat och ger smidighet och volym. Bambuextraktet skyddar håret som en livvakt mot antioxidanter och ger håret en fräsch stadga. Risoljan innehåller essentiella fettsyror och vitaminer som tillför näring till håret och hårbottnen. Den sensuella doften av frukter och vitaminer fulländar detta dyrbara basic-schampo som har många entusiastiska användare. En nyhet från Wella vänder sig till alla människor som får tunnare hår med åldern. Med Starter Set System 4 för synbart minskande hårtjocklek har den ansedda tillverkaren tagit fram en lovande sammansättning: Cleanser, Scalp Revitaliser och Scalp Treatment utgör ett vårdande system med produkter som anpassats perfekt efter varandra och som ger till och med fint hår ökad volym och tjocklek. Wella har tagit fram totalt sex startset, och det finns därmed en basic-produkt som passar till varje hårtyp och varje behov.

För de yngsta – det ska vara roligt att tvätta håret med rätt schampo

Equave Kids Shampoo 2 in 1 från Revlon Professional är en basic-produkt som bör finnas i varje hushåll med barn. Denna basic-produkt innehåller schampo och balsam i ett, och uppfyller behoven hos föräldrar och barn. Schampot tillför fukt till barns känsliga hår och skyddar det med en egenutvecklad sammansättning av äppelextrakt och vitamin B5. Den innehåller varken sulfater eller tvål och utvecklar ett underbart mjukt skum som är lätt att skölja ut. Ditt barn kommer att älska doften av gröna äpplen och gärna vilja tvätta håret varje dag. Ett lyckat exempel på barnvänlig kosmetik.

En basic-produkt för varje dag

Letar du efter ett vårdande, milt schampo som du kan använda varje dag? Då är Hydration Shampoo från Swiss Haircare helt rätt för dig. Extrakt av australiensisk persika, vild lime och akaciafrön vårdar och skyddar ditt hår och tillför det rikligt med fukt. Resultatet är ett vårdat hår som inte bara ser bra ut, utan även känns underbart lätt. Tips: Prova även Volume Conditioner och fönsprayen från Swiss Haircare. En basic-produkt för män är Men Invigorating Shampoo & Body Wash från Alterna, som i många hänseenden uppfyller den moderna mannens hårvårdsbehov. Det är en basic-produkt som är både praktisk och effektiv – och kan användas såväl på gymmet som på resan. De noga utvalda och kombinerade ingredienserna i detta duschschampo vårdar och regenererar mannens hud och hår. Den diskreta doften fulländar wellnessupplevelsen.