parfumdreams presenterar asian beauty

Inom asiatisk kosmetik är skönhet och estetik lika viktigt som hälsa och välbefinnande. Hemligheten bakom asiatisk kosmetik ligger det innovativa och effektiva sättet att använda ingredienser och texturer. Och förpackningarnas minimalistiska design utmärker sig också! Även vi är stora fans – här kan du bekanta dig med våra asiatiska favoritprodukter!

 

Asian Beauty hacks

På den asiatiska kosmetikamarknaden eftersträvas en felfri porslinshy. Det är ett skönhetsideal som har förankrats i människors medvetande och som eftersträvas med hjälp av asiatiska kosmetikainnovationer.

Asian Beauty Must-Haves

Följande produkter har visat sig vara effektiva för all slags hudtyper:

bbcreams

BB Creams

BB cream: Den perfekta kombinationen av makeup och vårdande produkt. Passar ljus hy

Jetzt entdecken
cccreams

CC Creams

CC cream: Jämnar ut och förbättrar hyn. Den är det perfekta underlaget för din makeup!

Mehr erfahren!
sheetmasks

Sheet Masks

Sheet masks: Dessa ansiktsmasker har blivit populära tack vare sin höga koncentration aktiva ingredienser.

Jetzt entdecken
 

Hemligheten bakom asian beauty är att alla skönhetsvårdrutiner är anpassade till varandra. Det finns en specifik produkt för varje steg i rutinen. Dessa skönhetsvårdrutiner använder sig av högkvalitativa ingredienser, och det till ett bra pris!

 

Asian beauty skönhetsvårdrutin

Blue Nails

1. Rengöringsolja

1. Rengöringsolja – rengöringsoljan avlägsnar all makeup och förbereder hyn perfekt för resten av vårdrutinen.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Rengöringsgel

2. Rengöringsgel: Rengöring är essentiellt inom asiatisk naturkosmetik – denna gel förbättrar hudens textur och förminskar porerna.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Peeling

3. Peeling: Peeling är avgörande för en perfekt lyster – de ska dock inte ingå i din dagliga skönhetsrutin, utan bara användas 2 gånger i veckan.

Jetzt entdecken
Bottega Veneta Illusione

4.Toner

4. Toner: En toner är avgörande för hudens egentliga vård. Tonerns ingredienser, som hyaluron eller kollagen, vårdar hyn optimalt. Dessutom förbereder toners huden på bästa sätt för resten av hudvårdsrutinen.

Till produkten
Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

5. Essenser

5. Essenser: Essenser har två funktioner – de fungerar som toner och serum. Essenser är bidrar till att återfukta hyn och regenerera cellerna tack vare högkvalitativa ingredienser och kombinationen toner/serum.

Upptäck nu
BOSS The Scent For Her

6. Booster

6. Booster: Boosters ger dig möjligheten att anpassa vårdrutinen till dina egna behov. Serum, boosters och ampuller kan exempelvis ljusa upp mörka områden i ansiktet, förminska porerna och reducera fina linjer.

Ta reda på mer
AsianAugenpflege

7. Ögonvård

7. Ögonvård: Ögonen spelar en stor roll för vårt utseende och behöver en intensiv, individuellt anpassad vård. Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än i resten av ansiktet. Med högeffektiv, asiatisk ögonvård håller du ögonpartiet smidigt.

Jetzt entdecken
AsianFeuchtigkeitspflege

8. Fuktgivande vård

8. Fuktgivande vård: Om du använder rätt fuktkräm skyddar du hyn och tillför den nödvändiga ingredienser. Den revitaliserar och återfuktar huden. Valet av den perfekta fuktgivande vården är mycket specifikt och bör anpassas till dina egna behov.

Mehr erfahren!
Sonnenschutz

9.Solskydd

9. Solskydd: Den asiatiska vårdrutinen avslutas med ett solskydd. Inom asiatisk kosmetik ingår ett solskydd alltid i skönhetsrutinen – även om solen inte skiner. Skydda din hy mot solens farliga strålar med en kräm eller mist och förebygg hudens åldrande.

Jetzt entdecken
Premium märken
Se alla märken
 
AJAX Loader