Adventskalender för honom

Är adventskalendern redan slutsåld? Inga problem! Ta i stället en titt på våra noggrant utvalda presentset

Upptäck våra gåvosetAdventskalender för män – 24 anledningar till glädje

Passar lika bra för partnern, bästa kompisen eller pappa: En adventskalender för män får mannens hjärta att slå volter av glädje. Den passar perfekt som en liten present innan jul och förgyller tillvaron under hela adventstiden för mannen som får kalendern. För vem skulle väl inte älska att få öppna en lucka med en present varje dag under 24 dagar?

Adventskalendrarna för män från parfumdreams innehåller förstklassiga produkter som krämer, parfym och badprodukter i mini- till originalstorlekar. Det ger en perfekt möjlighet att testa nya produkter och att upptäcka nya favoriter.

Adventskalender för älsklingen – den rätta presenten till varje partner

Ibland är det inte så lätt att hitta en present till partnern. Med en julkalender för män blir han garanterat glad. 24 små överraskningar som ger en välvårdad, uppfräschad hud och ett starkt hår förgyller adventstiden för honom och är ett lyckat alternativ till den mer vanliga adventskalendern som innehåller choklad. Dessutom blir den dagliga lucköppningen en fantastiskt ritual, som får julstämningen att infinna sig.

Handla adventskalender för män hos parfumdreams

Upptäck adventskalendrar för alla smakriktningar hos parfumdreams. Letar du efter en adventskalender för män, adventskalender för kvinnor eller enadventskalender med naturkosmetika & välbefinnande? Här hittar alla den rätta kalendern för adventstiden. Skäm bort dig och dina nära och kära redan före julafton med presenter, som kommer från hjärtat.