Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams

Your body is our Temple

Förutom lämpliga produkter för alla dina hudvårdsbehov får du tips och tricks i våra guider om säsongsbetonade och trendiga skönhetsteman. Hårvård, solvård eller spännande makeuplooker att kopiera rakt av – vi vägleder dig steg för steg till den rätta hudvårdsrutinen och ger dig inspiration genom våra makeup-handledningar, så att du kan variera din personliga look. Följ parfumdreams på sociala medier för att få ännu mer inspiration och håll dig uppdaterad om virala skönhetstrender och nya märken

Så mycket mer än bara parfym

Hos parfumdreams hittar du inte bara ett stort urval av parfymer - vi är även den mest omfattande webbutiken för hårvårdsprodukter. Med över 34.000 produkter och 750 märken ger vi dig det bästa urvalet för ditt välbefinnande.

Upptäck innovativa skönhetsprodukter för hud och hår hos oss, fantastiska lyxiga och nischade dofter och en mångfald av butiksartiklar och makeup för den perfekta dags- och kvällslooken. Du hittar även högkvalitativ naturkosmetika och skönhetsverktyg i vårt sortiment. Våra skönhetsexperter finns tillhands och hjälper dig att hitta de bästa hudvårdsprodukterna som passar din hudtyp och din personliga stil.

Bli en del av Self-care-Club.

Dra nytta av fördelarna som ett parfumdreams Premium-medlemskap ger och bli en del av vår Self-care-Club. För endast 125 kr. om året får du 10% rabatt på alla - även redan prisnedsatta - artiklar, en fri frakt från 250 kr. med prioriterad expressfrakt och många fler Club-fördelar. Beställningar gjorda före kl. 12.00 överlämnas i regel redan samma dag till fraktbolaget, så att du får dina skönhetsfavoriter snabbare än andra kunder.

Bli medlem nu

Mer om parfumdreams

Det är vår absoluta passion att glädja våra kunder och kunna bidra till mer avkoppling och välbefinnande i livet.
Hur gör vi detta? Med ett omfattande sortiment av vårdande produkter för hud och hår, oemotståndliga dofter och populära makeup-märken. Oavsett om du söker efter lyxiga artiklar, nischade produkter eller naturkosmetika, är vi din tillförlitliga kontakt för alla dina skönhetsbehov och vi strävar efter att ge dig inspiration och den bästa möjliga skönhets- och self-care-upplevelsen.

Med fördelaktiga priser på toppmärken och aktuella trendprodukter och spännande kampanjer och erbjudanden vill vi vara din främsta kontakt inom allt som rör skönhet och self-care.

Dessutom får vi genom våra tillhörande, fasta parfymbutiker och frisör- och kosmetikasalonger värdefull know-how för vår webbshop, vilket gör oss till din bästa följeslagare genom skönhetsdjungeln. Vi hjälper dig att hitta den skönhetsrutin som passar just dig och som får dig att stråla!

Vi säger tack!

Vad tycker du – ge oss din feedback om webbshopen

Dela din feedback om webbshopen med oss, så att vi ständigt kan bli bättre. Beröm, kritik eller förslag – vi ser fram emot all feedback. Din åsikt räknas! Ta några minuter och fyll i nöjdhetsenkäten, så hjälper du oss att göra din köpupplevelse ännu bättre.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube