Egentid för ditt välbefinnande: Ta dig en stund för dig själv

Fly från vardagens problem och unna dig en välförtjänt, avkopplande spa-stund hemma. Hos oss hittar du allt du behöver som gör att du kan koppla av från vardagens stress och få sköna stunder av avkoppling och återhämtande. Våra home-spa-produkter förvandlar ditt hem till en liten välbefinnande oas. Låt dig samtidigt inspireras av våra spa-tips och olika rutiner, så att du riktigt kan njuta av dina små stunder av egentid i den hektiska vardagen.

Spa-produkter för hemmet

 

5 steg för din home-spa-stund

Steg 1: Omgivningen Ordna med en avkopplande atmosfär genom att droppa eteriska oljor i din aromadiffuser eller genom att tända ett doftljus. Låt den rogivande doften fylla dina rum och sätt på rofylld musik.

Steg 2: Boosta huden Skäm bort din hud med en fuktgivande ansiktsmask eller ögonpads och njut av känslan hur din hud tankar ny energi.

Steg 3: Avslappnande bad Fyll badkaret med varmt vatten och tillsätt badprodukter eller ett rogivande badskum. Luta dig tillbaka och låt dagens stress rinna av dig. Om du inte har ett badkar, kan du alternativt förvandla din dusch till en spa-oas. Använd en väldoftande duschgel och skäm bort dig med en mjuk peeling, som ger en uppfriskande och välgörande effekt på huden.

Steg 4: Massagetid Använd högkvalitativa kroppsoljor för en avslappnande massage. Börja med mjuka rörelser för att värma upp musklerna och koncentrera dig sedan på spänningar i nacke, axlar och händer. Kombinationen av välgörande olja och målinriktade massagerörelser gör att du upplever en djupt avslappnande känsla.
PS: Det här steget passar även perfekt om du vill uppleva en gemensam avslappnad stund ihop med din partner.

Steg 5: Slappna av Gör en kopp te och ta dig tid för dig själv. Du kan t.ex. läsa en bok eller skriva i din anteckningsbok. Denna rogivande stund hjälper dig att mjukt avsluta dagen och förbereda dig för en återhämtande nattsömn.

 

Njut av små avkopplande stunder

fler produkter som hjälper dig koppla av