Vi har valt Guerlain till månadens varumärke!

Guerlain är ett av världens äldsta parfymhus, och parfymer som en gång skapats av Pierre François Pascal Guerlain har älskats av många i decennier. Parfymklassiker som Jicky, Habit Rouge och Aqua Allegoria är det franska lyxmärkets flaggskepp. Numera ingår även makeup och vårdande produkter i sortimentet, givetvis av den höga Guerlain-kvalitet vi är vana vid. Låt dig inspireras av unika doftkompositioner som låter fantasin flöda.

Guerlain L'Instant Magic

Den förtjusande lilla flaskan som ser ut som bikupa med små bin symboliserar berättelsen som parfymen L’Instant Magic ur serien Les Légendaires berättar. Låt dig dras med i en pudrigt, blommig doftvärld och njut av hur länge doften sitter. Den unika kompositionen av mysk i toppnoten, fresia och ros i hjärtnoten och mandel, trä och vit mysk i basnoten skapar en helt ny doftaura.
Handla nu!

Guerlain L'Homme Idéal

Med herrparfymen L’Homme Idéal vill Guerlain komma så nära det manliga idealet som möjligt genom att skapa den perfekta doften. Den är en omisskännlig kombination av stark maskulinitet förenad med förförisk värme och mystisk attraktion. Bergamott och mandel i toppnoten leker med basnotens vanilj, tonkaböna och läder. Kryddor, bulgarisk ros och rökelse i hjärtnoten rundar av detta mästerverk.
Upptäck nu

Guerlain Terracotta Light Powder

Terracotta Light Powder från Guerlain är den perfekta produkten för att framhäva och förbättra din hy. Aktiva ingredienser i pudret bidrar till att revitalisera huden och se fräsch ut, medan varma bruna toner ger en solkysst touch. Guldpartiklarna ger ett subtilt skimmer och ljusa färger skapar en naturlig highlighter. Den lena doften för tankarna till sommaren.
Ta reda på mer

Våra favoriter för damparfymer