Acqua di Parma Must-Haves

Våra rekommendationer

Acqua di Parma Oud

Vid första mötet med Signatures of the Sun Oud Eau de Parfum från Acqua di Parma, överraskas du av de träiga och kryddiga nyanserna. Doften från det italienska traditionella varumärket från Milano garanterar dig en stark närvaro och en enorm hållbarhet. Apelsiner, bergamott, patchouli och finaste mandelträ skapar här en wow-effekt!
Upptäck nu

Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

En äkta doftklassiker för henne och honom från huset Acqua di Parma! Eau de Toilette Bergamotto di Calabria! Bergamott, citron, cederträ och mysk tillför livlig energi och ger doften uppfriskande och varma doftnyanser.
Upptäck nu

Acqua di Parma Colonia Body Lotion

Skäm bort din hud med noggrant utvalda, naturliga ingredienser och näringsämnen! Colonia Body Lotion förser din hud med extrakt av vetegroddar, avokado och hästkastanj och en extra dos fukt. Doftnyanserna från Sicilien med en blandning av bergamott, fin italiensk citron och en touch av rosmarin väcker sensuella minnen från förr till liv.
Upptäck nu

Mirto di Panarea

Det konstfullt utformade doftljuset Mirto di Panarea för med sig en intensiv, uppfriskande och harmonisk doft uppblandad med en bris från Medelhavet till hemmets fyra väggar. Toppnoter av italiensk citron, bergamott, basilika och myrten ger associationer till den rofyllda atmosfären hos den tidlöst vackra ön Panarea. Det fjärilsdekorerade doftljuset från Acqua di Parma är inte bara en dekorativ hemaccessoar, utan även en perfekt present. Doftljuset Mirto di Panarea, med en brinntid på 50 timmar, kommer i en begränsad upplaga och förmedlar den klassiska Dolce Vita-känslan från Acqua di Parma till varje hem.
Upptäck nu