La Collection från Yves Saint LaurentNamnet Yves Saint Laurent är legendariskt - likaså hans dofter. La Collectio… Ta reda på mer!

La Collection Herrdofter från Yves Saint Laurent

Herrdofter - La Collection från Yves Saint LaurentNamnet Yves Saint Laurent är legendariskt - likaså hans dofter. La Collection i produktlinjen med herrdofterna från det välrenommerade modehuset i Paris omfattar absoluta klassiker. En parfym för män som väcker uppmärksamhet och som understryker bärarens personlighet. Om du uppskattar exklusiva dofter i sevärda parfymflaskor, då är detta något för dig. Den elegans och stilmedvetenhet som förknippas med franskt mode återfinns här i alla dofterna.

Herrdofter från Yves Saint Laurent för mannen med stil

Framhäv din utstrålning och din typ genom att välja parfym med omsorg. Med La Collection har du flera möjligheter på en gång. Prova en klassiker som Rive Gauche eller varför inte Jazz, en ledig eau-de-toilette-spray, modern och urban. Eller välj någon av de andra dofterna M7 eller Homme. Yves Saint Laurent står för parfym som håller vad den lovar - in i minsta lilla doftnyans.