Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Makeup Special

Sets

DIOR - Läppstift - Diorshow Pump 'N' Volume HD Set
 

DIORLäppstiftDiorshow Pump 'N' Volume HD Set

419,00 kr* / 1 st.
296 kr / 1 st.
BP: 296 kr* / 1 st.
Yves Saint Laurent - Läppar - Gift set
 

Yves Saint LaurentLäpparGift set

505,00 kr* / 1 st.
424 kr / 1 st.
BP: 424 kr* / 1 st.
ZOEVA - Highlighter - Cocoa Blend Value Kit
 

ZOEVAHighlighterCocoa Blend Value Kit

516,00 kr* / 1 st.
542 kr / 1 st.
BP: 542 kr* / 1 st.
BABOR - Läppar - Lip Colour Collection
 

BABORLäpparLip Colour Collection

401,00 kr* / 4 g
547 kr / 4 g
ZOEVA - Lipstick - Pure Lacquer Lips
 

ZOEVALipstickPure Lacquer Lips

126,00 kr* / 6,50 ml
138 kr / 6,50 ml
Burt's Bees - Läppar - Get The Lip Look Red Set
 

Burt's BeesLäpparGet The Lip Look Red Set

229,00 kr* / 1 st.
216 kr / 1 st.
BP: 216 kr* / 1 st.
DIOR - Läppstift - Holiday Couture Collection Sparkling Couture Palette Satin Eyes & Lips Essentials
 

DIORLäppstiftHoliday Couture CollectionSparkling Couture Palette Satin Eyes & Lips Essentials

689,00 kr* / 9,05 g
687 kr / 9,05 g
Bellápierre Cosmetics - Sets - Lip Contour & Highlighting Kit
 

Bellápierre CosmeticsSetsLip Contour & Highlighting Kit

511,00 kr* / 1 st.
445 kr / 1 st.
BP: 445 kr* / 1 st.
ZOEVA - Lipstick - Pure Lacquer Box
 

ZOEVALipstickPure Lacquer Box

746,00 kr* / 1 st.
746 kr / 1 st.
BP: 746 kr* / 1 st.
ZOEVA - Lipstick - Pure Velours Box
 

ZOEVALipstickPure Velours Box

746,00 kr* / 1 st.
746 kr / 1 st.
BP: 746 kr* / 1 st.
Astor - Läppar - The Romantics Lip Bar Cream
 

AstorLäpparThe RomanticsLip Bar Cream

195,00 kr* / 1 st.
190 kr / 1 st.
BP: 190 kr* / 1 st.
Bellápierre Cosmetics - Sets - Metallic Kiss Proof Slay Kit
 

Bellápierre CosmeticsSetsMetallic Kiss Proof Slay Kit

402,00 kr* / 1 st.
350 kr / 1 st.
BP: 350 kr* / 1 st.
Burt's Bees - Läppar - Get The Lip Look Set
 

Burt's BeesLäpparGet The Lip Look Set

229,00 kr* / 1 st.
216 kr / 1 st.
BP: 216 kr* / 1 st.
ZOEVA - Lipstick - Pure Matte Box
 

ZOEVALipstickPure Matte Box

746,00 kr* / 1 st.
746 kr / 1 st.
BP: 746 kr* / 1 st.
Catrice - Mascara - Gift set
 

CatriceMascaraGift set

172,00 kr* / 1 st.
206 kr / 1 st.
BP: 206 kr* / 1 st.
Bild kommer inom kort
 

By TerryLipsGift Set

631,00 kr* / 1 st.
631 kr / 1 st.
BP: 631 kr* / 1 st.

Visste du redan Innehåll

Makeupläppset – kosmetikprodukter till läpparna i praktiska set

Ett makeupläppset innehåller allt du behöver för vackert sminkade läppar. Det praktiska med sådana set är att produkternas färger har anpassats efter varandra och att du kan använda alla produkterna tillsammans för att skapa ett enhetligt och elegant sminkresultat. Oftast kommer alla produkterna från samma tillverkare och samma kosmetikserie. I setet ingår alla produkter du behöver för att sminka läpparna varje dag – från läppstift och lätt läppglans till en läppenna. Ibland ingår även ett vårdande läppbalsam i setet som du kan applicera på kvällarna för att göra läpparna smidiga och vackra. Läppseten är särskilt användbara när de säljs i en praktisk förpackning. Det kan vara en liten väska som är den idealiska förvaringsplatsen för ditt nya set och som du även kan ta med på resor. I denna lilla väska har du allt du behöver för att sminka läpparna och du behöver inte leta efter artiklarna i sminkväskan. I vårt sortiment hittar du ett stort urval produkter inom läppmakeup och där finns även några set. Leta upp det set du vill ha på Parfumdreams.de och få det skickat hem till dig.

Perfekt sminkade läppar: De här produkterna behöver du

Till vackert sminkade läppar behöver du bara några få produkter. Det stora urvalet beror snarare på alla olika nyanser som finns inom läppmakeupen. Till basprodukterna hör naturligtvis läppstiftet och det får du gärna ha i flera olika färger, så att du kan variera din sminkning. Läppstift finns dessutom i olika former. Det klassiska stiftet som du vrider ut kan du alltid använda när du behöver ett kyssäkta läppstift. Om färgen ska hålla länge och vara kyssäkta måste du oftast använda två komponenter. Först appliceras en färgad foundation som sedan fästs med en läppstiftsfixering. Det är också praktiskt att ha en lätt läppglans hemma. Det kan du applicera när läpparna bara ska betonas lätt samtidigt som du vill ha en naturlig glans. Med en läppenna markerar du läpparnas kontur och ger dem form. Om du använder läppfärg istället för ett klassiskt läppstift, behöver du även en läppensel som du kan applicera färgen med. Med dessa basic-produkter är makeupsetet för läpparna komplett. Som vi nämnt tidigare kan det utökas med olika nyanser inom de olika produkterna. Ett vackert presenttips: läppmakeupset. Ett läppmakeupset är inte bara praktiskt att använda själv, utan är också ett vackert presenttips för kvinnor. Det spelar ingen roll hur gammal personen är, för de flesta kvinnor sminkar läpparna regelbundet. Därför kan ett praktiskt set i en trendig färg säkert glädja den som får det. Det finns även speciella läppmakeupset för flickor. Många flickor börjar sminka sig i en viss ålder och utvecklar sin egen stil under en längre tidsperiod. Under den perioden provar de mycket, och ett makeupset för läpparna tillhör helt klart alla flickors basutrustning. I vårt sortiment hittar du till exempel söta set från Hello Kitty. De är förpackade i kattens vanliga stil och innehåller ofta olika läppstift i de färger som flickor oftast tycker om – rosa och rött. Med ett sådant makeupset kan flickan samla sina första sminkerfarenheter. Till vuxna har vi sminkset till läpparna från tillverkare som Clinique och Artdeco. Hos oss hittar du dessutom sminkset som inte bara innehåller produkter till läpparna, utan som dessutom innehåller basprodukterna för makeupen som läppstift, mascara, ögonskugga, puder, makeuppenslar och rouge.

Hitta och beställ läppmakeupset

I onlinebutiken hos Parfumdreams kan du jämföra olika makeupset till läpparna med varandra och bekvämt välja ditt nya set. Vilka produkter ska ditt set innehålla och vilka nyanser föredrar du? Vi har ett stort urval set som passar till alla smaker. Så snart du har bestämt dig kan du använda vår enkla och snabba beställningsprocess, så får du din beställning skickad hem till dig på några dagar. Om du har några frågor när du handlar i vår butik, kan du kontakta våra kunniga medarbetare – de hjälper dig gärna. Du kan få deras råd per telefon eller e-post. Letar du efter fler kosmetikprodukter kan du titta i våra erbjudanden för ögonmakeup också. Hos kan du förstås även beställa läppstift, läppglans och läppennor separat, och själv plocka ihop ditt läppmakeupset.