Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Makeup Special

Sets

Urban Decay - Grundierung / Primer - All Day, All Night, Rebound
 

Urban DecayGrundierung / PrimerAll Day, All Night, Rebound

210,00 kr* / 1 st.
199 kr / 1 st.
BP: 199 kr* / 1 st.
bareMinerals - Foundation - Medium Beige Original Get Started Kit
 

bareMineralsFoundationMedium BeigeOriginal Get Started Kit

343,00 kr* / 1 st.
343 kr / 1 st.
BP: 343 kr* / 1 st.
bareMinerals - Foundation - Fairly Light Original Get Started Kit
 

bareMineralsFoundationFairly LightOriginal Get Started Kit

343,00 kr* / 1 st.
343 kr / 1 st.
BP: 343 kr* / 1 st.
bareMinerals - Foundation - Light Original Get Started Kit
 

bareMineralsFoundationLightOriginal Get Started Kit

343,00 kr* / 1 st.
343 kr / 1 st.
BP: 343 kr* / 1 st.
bareMinerals - Foundation - Golden Beige Original Get Started Kit
 

bareMineralsFoundationGolden BeigeOriginal Get Started Kit

343,00 kr* / 1 st.
343 kr / 1 st.
BP: 343 kr* / 1 st.
BEAUTY IS LIFE - Foundation - Camouflage Proffs-set
 

BEAUTY IS LIFEFoundationCamouflage Proffs-set

983,00 kr* / 40 g
885 kr / 40 g
BP: 2 212 kr* / 100 g
Bellápierre Cosmetics - Sets - Extreme Concealing Kit
 

Bellápierre CosmeticsSetsExtreme Concealing Kit

718,00 kr* / 1 st.
596 kr / 1 st.
BP: 596 kr* / 1 st.
Bellápierre Cosmetics - Sets - Glowing Complexion Essentials Kit
 

Bellápierre CosmeticsSetsGlowing Complexion Essentials Kit

652,00 kr* / 1 st.
541 kr / 1 st.
BP: 541 kr* / 1 st.
bareMinerals - Foundation - Medium Tan Original Get Started Kit
 

bareMineralsFoundationMedium TanOriginal Get Started Kit

343,00 kr* / 1 st.
343 kr / 1 st.
BP: 343 kr* / 1 st.
Bellápierre Cosmetics - Foundation - Flawless Complexion Cream Kit
 

Bellápierre CosmeticsFoundationFlawless Complexion Cream Kit

718,00 kr* / 1 st.
596 kr / 1 st.
BP: 596 kr* / 1 st.
L.O.V - Naglar - The Glowrious Sunkissed Summer Set
 

L.O.VNaglarThe Glowrious Sunkissed Summer Set

221,00 kr* / 1 st.
265 kr / 1 st.
BP: 265 kr* / 1 st.
Bellápierre Cosmetics - Foundation - Liquid Gold Highlighting Kit
 

Bellápierre CosmeticsFoundationLiquid Gold Highlighting Kit

718,00 kr* / 1 st.
596 kr / 1 st.
BP: 596 kr* / 1 st.
Bellápierre Cosmetics - Sets - Smokey Eyes Get the Look Kit
 

Bellápierre CosmeticsSetsSmokey EyesGet the Look Kit

442,00 kr* / 1 st.
367 kr / 1 st.
BP: 367 kr* / 1 st.
Tana - Foundation - Egypt Wonder Compact Set
 

TanaFoundationEgypt Wonder Compact Set

364,00 kr* / 1 st.
327 kr / 1 st.
BP: 327 kr* / 1 st.
Tana - Foundation - Egypt Wonder Sport Compact Set
 

TanaFoundationEgypt Wonder Sport Compact Set

364,00 kr* / 1 st.
327 kr / 1 st.
BP: 327 kr* / 1 st.

Visste du redan Innehåll

En vacker hudton med makeup-set för hudton

En jämn och vacker hudton är avgörande för ett strålande och ungdomligt utseende. Lyckligtvis finns det många olika sorters makeup-set för hudton att välja bland, som döljer hudrodnader, rynkor, finnar och små blodkärl på ett diskret sätt. Puder och rouge hör lika mycket hemma i sminkväskan som en puderborste av högkvalitet, ögonskugga och en fuktighetskräm av god kvalitet. Trots det rika utbudet av makeup-produkter för en vacker hudton, ger experterna generellt rådet att leva på ett hälsosamt sätt för att även göra något för att få en vacker hudton, inifrån. Både kost, sömn och användning av stimulantia påverkar hur hudtonen ser ut. Det rekommenderas även att man skaffar sig en diskret solbränna genom regelbundet solande eller besök på solarium, eftersom en diskret solbränd hudton vanligtvis ser jämn och hälsosam ut.

Makeup-produkter för en vacker hudton

För att uppnå en jämn hudton är det i första hand olika täckande produkter som rouge och puder som används för att dölja hudrodnader, små blodkärl, finnar, rynkor och andra ojämnheter i huden på ett målmedvetet sätt. Många kvinnor önskar sig en hudton som en filmstjärna. Då måste man förstås vara medveten om att det knappast finns någon kvinna som har en naturligt jämn hudton. I synnerhet offentliga personer arbetar målmedvetet med sin hudton och utmaningen är att få hudtonen att verka naturlig, trots att så många olika makeup-produkter för används. Många frågar sig vilken makeup-produkt man ska välja. Men det är inte lätt att besvara den frågan, eftersom varje hudtyp är individuell.

Urvalet av makeup-produkter för hudton är mycket stort nu för tiden och alla kan därför känna sig säkra på att hitta den mest lämpade produkten för sin individuella hudtyp. Det rekommenderas att använda ett makeup-set för hudton från en välkänd tillverkare som exempelvis Yves Saint Laurent, DIOR eller Tana, eftersom produkter dessa tillverkare är kända för sin mycket höga kvalitet. Makeup-set från dessa tillverkare erbjuder allt man kan önska sig för att uppnå en vacker hudton. Ett sådant set är ett Compact-set som oftast innehåller rouge, puder, en puderborste och t.o.m. en liten spegel. Compact-set är mycket praktiska att ta med sig när man är på språng, eftersom de innehåller det viktigaste för att få en vacker hudton, utan att ta mycket plats. En vacker hudton ska ju naturligtvis kontrolleras regelbundet och vid behov bättras på!

Vad kan man göra för att få en av naturen vacker hudton?

Som tidigare nämnts, beror en vacker hudton inte bara på målinriktad användning av makeup, utan även på livsstilen. Man kan göra mycket för att få en naturligt vacker hudton genom att följa några viktiga råd för en hälsosam livsstil. Följande punkter är viktiga för en naturligt vacker hudton: Först och främst gäller det att se till att kroppen får tillräckligt mycket sömn. Man bör sträva efter att sova 7 till 8 timmar per natt. Dessutom bör man säkerställa att kosten innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler. Kroppen tillförs även s.k. antioxidanter om man äter mycket färsk frukt och grönsaker. Antioxidanterna binder de fria radikalerna som försämrar hudens skönhet och förhindrar deras oxiderande verkan på kroppen. Dessa antioxidanter kan faktiskt fördröja hudens åldringsprocess avsevärt.

Antioxidanter återfinns exempelvis i svarta vinbär, apelsiner, morötter, paprika, kiwi och mörka fruktsafter. Dessutom ska man försäkra sig om att alltid använda ett bra UV-skydd, eftersom UV-strålningen får fria radikaler att uppstå i huden.

  • De som lider av problem med röda små blodkärl ska undvika värmealstring i huden som kan uppstå vid bastubad, ångbad eller varma kroppsinpackningar. De måste även vara mycket försiktiga vid användning av olja, eftersom värme kan alstras i huden under ett lager av oljan. Oljor som snabbt går in i huden utför dock ett undantag från denna regel.
  • Torr hud kan naturligtvis behandlas med en bra fuktighetskräm. Krämer med aquaporin är särskilt effektiva. Om man har torr hud ska man alltid ta med sig en fuktkräm, eftersom huden torkar ut väldigt snabbt när den utsätts för vind och sol.
  • Man bör undvika stimulantia, som alltför mycket nikotin eller alkohol, så gott det går, för att få en vacker hudton. Det betyder dock inte att man måste undvika stimulantia helt, men en riklig konsumtion har en negativ påverkan på hudens utseende.

Facit: Man kan alltid täcka pigmentfläckar, rodnader, små rynkor o.s.v. på ett målinriktat sätt med hjälp av en bra makeup för hudtonen. Men det är viktigt att se till att ha en sund livsstil eftersom en hälsosam och vacker hudton även kommer inifrån!

Du kan täcka för små rynkor och liknande med hjälp av en bra makeup för hudtonen. Men det är viktigt att se till att ha en sund livsstil eftersom en hälsosam och vacker hudton även kommer inifrån!