Kiehl's Conditioner
Amino Acid ConditionerVåra Höjdpunkter
- Förväntad leverans med Post Nordgask 17-12 till duor 18-12
- Gratis ReturfraktUpp till 180 dagar
- Fraktfritt
- Betalningssätt
The Amino Acid Conditioner från Kiehl's är ett lätt, krämigt balsam för daglig användning. Dess noggrant balanserade formula med aminosyror, kokosnöt och jojobaolja ger håret en mjuk känsla och en naturlig glans. Texturen är lätt att fördela i håret och stödjer kambarheten efter schamponering utan att tynga ner det. Detta balsam är lämpligt för alla hårtyper och passar sömlöst in i alla vårdrutiner. Kiehl's undviker medvetet silikoner och parabener i denna produkt. Balsamet erbjuds även i återfyllningsbara förpackningar för att minska plastförbrukningen.
beskrivning
Amino Acid ConditionerLinje
ConditionerProduktserie
Hårvård & hårstylingegenskap
fuktgivande, vårdandeKonsistens
Gel, KrämProduktmärkning
acetonfri, Amoniakfri, Avsedd för känslig hud, fri från paraffin, Laktosfri, silikonfri, Sulfatfri, Utan ftalater, Utan mikroplaster, utan parabener, Utan pigment- och färgämnen, Utan spår av nötterProdukttyp
Påse, TubAnvändningsområde
Hår, KroppHårtyp
Alla hårtyper
Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart och noggrant.
- KIEHL'S
- Rue Royale, FR-75008 Paris
- fragen@loreal-group.com
Våra kunder säger om Conditioner
Fatma Sen
18.01.2023
Precis som många andra kunder har jag använt både Amino Acid Shampoo och Conditioner i minst 15 år nu och är fortfarande mycket nöjd med dem. Jag har tjockt naturligt friss som är svårt att tämja. Balsamet ger lätthet i spel. Men jag ska vara ärlig: priset kunde vara lite billigare.
Automatiskt översatt från https://www.parfumdreams.de.
Alicia Wheelis
30.05.2022
Bra, precis det balsam jag älskar.
Automatiskt översatt från https://www.parfumdreams.ie.
Maria V.
15.02.2018
Detta balsam luktar bara fantastiskt som kokosnöt, gör håret mjukt utan att det hänger platt (fint hår), förbättrar hårstrukturen, detta kan kännas i flera dagar efter användning.
Automatiskt översatt från https://www.parfumdreams.de.



















