Hero Banner Unterseite Geschenkeguide

För henne För honom Exklusiva presenter Presentsets Clean Christmas Presenter under 310 kr Xmas Looks Julklapps-guide Mysig jul

Parfumdreams presenterar: Vår julklapps-guide för helgen

"Årets största högtid står för dörren. Tiden då mysiga kvällar, julens alla dofter och kärleksfullt valda klappar står i centrum. Du har hamnat rätt om du fortfarande är på jakt efter en julklapp till dina nära och kära. Hos parfumdreams hittar du allt som kommer att glädja dem extra mycket. Ge bort lite lyckokänslor och livsglädje i julklapp i år. Låt dig inspireras av vår julklapps-guide! våra utvalda perfymfavoriter kan du skämma bort dig under julhelgenMed , koppla av och släppa vardagsstressen och njuta av ledigheten.

Ta en titt på våra favoriter bland parfymerna och beställ nu. Vi önskar dig en god, härlig och avkopplande jul med familjen. Njut av tiden med dem du tycker om och håll dig frisk! Upptäck vårt fantastiska julutbud och hämta inspiration i vår julklapps-guide. Mycket nöje med shoppingen!"

Vår julklapps-guide för henne

ArmaniMyWay

Armani My Way

En doft för den dynamiska, moderna kvinnan som förenar nyfikenhet, livslust och glädje i en blommig doft. Bergamott möter fruktdoftande apelsinblomma. Hjärtnoten av jasmin och tuberos har en unik särprägel som betonas av vanilj och cederträ.

Till doften
ChloeRoseTangerine

Chloé Rose Tangerine

Frihet, lätthet och kvinnlighet – det är ledorden hos märket Chloé. Märkets Eau de Toilette Spray Rose Tangerine förkroppsligar kvinnlighet med romantisk elegans. Förfina din look med en rosnot som övergår i en fruktigt Inspirerande doft. Den moderna, mjukt plisserade parfymflaskan har en förföriskt, fransk look som utstrålar med än bara elegans.

Till doften
GivenchyL´Interdit

Givenchy L'Interdit

Givenchy L'Interdit är en rikt fasetterad, gränsöverskridande doft som motiverar kvinnor att testa sig själva och göra sig redo att hitta nya utmaningar. Den exklusiva doftupplevelsen av vallmo, apelsinblomma och patchouli lämnar en blommigt söt, pudrig doft efter sig. En exklusiv, unik doft som passar för alla tillfällen. Lita på oss!

Till doften

fler toppval i jul

Vår julklapps-guide för honom

Jean Paul Gaultier Le Mâle

Jean Paul Gaultier Le Mâle

Den nya doften från Jean Paul Gaultier kommer i en svart- och guldfärgad flaska. Upptäck märkets nya, intensiva Eau de Parfum Le Male. En orientaliskt inspirerad doft med vanilj som basnot, med lavendel och iris som hjärtnot och med kardemumma som toppnot. Din trognaste vän på äventyr!

Till doften
MaisonMargiela

Maison Margiela Whispers in Library

Doften Whispers in Library från Maison Margiela väcker hemlighetsfulla minnen till liv. Doftkreationen av peppriga aromer, vaniljessenser och en lång cedernot ger parfymen en kultiverad och mystisk karaktär som leder tankarna till universitetsbibliotek fulla av tradition och lärdom.

Till doften
Gisadaambassador

Gisada Ambassador for Men

Om du väljer Gisada Ambassador for Men får du en elegant doft med en orientalisk touch. Aromer av frukt och blommor harmonierar med fräscha, kryddiga toner. Ambra, vanilj, trä och mossa bildar basnoten som ger parfymen en harmonisk doft.

Till doften

fler toppval i jul