X-Mas

För henne

Upptäck nu

För mamma

Upptäck nu

För pappa

Upptäck nu

För honom

Upptäck nu

Presentsets

Upptäck nu

Presenter under 20 €

Upptäck nu
Våra julklappstips

Parfumdreams: Ge bort något alldeles speciellt i julklapp

Julen står för dörren, tiden när det är dags att mysa, njuta av alla julens dofter och börja tänka på julklapparna. Letar du (fortfarande) efter något riktigt personligt att ge dina nära och kära? Hos Parfumdreams hittar du små ljuvligheter som kommer att göra dina viktigaste människor riktigt glada. En noga utvald, exklusiv parfym som du slår in vackert, fina make up-produkter eller utsökta produkter för att vårda hud, hår eller skägg uttrycker närhet och visar att du bryr dig om. Med Parfumdreams ger du inte bara bort en produkt. Du ger bort lite lyx, lycka och en smula livsglädje!

Ge bort parfym: eftersom dofter skänker lycka

Blommiga, fräscha, sensuellt exotiska eller kanske med örttoner? Det finns en doft för alla smaker, från lätta till de något tyngre. Dofter trollar fram minnen ur det förflutna, som vi kanske redan glömt. De betonar personligheten och gör din outfit komplett. Doften som omger människor är som en andra hud. Därför är en parfym alltid en mycket exklusiv, fin och intim present. Den utvalda doften följer kvinnor och män under hela dagen. Att ge bort en parfym betyder att här har någon med smak och känsla för det unika tänkt efter för att hitta rätt gåva. Har den som ska få presenten redan en älsklingsdoft? Hos Parfumdreams hittar du kanske en bodylotion som kompletterar doften eller spännande varianter av den.

Ge bort avkoppling och välbefinnande

Du kan ge bort ett avkopplande bubbelbad, en strålande, fräsch hy eller ett friskt, blankt hår. Skönhetsprodukter signalerar att den eller de som fått din julklapp är julens medelpunkt för dig. När du ger bort exklusiv kosmetika på julafton, ger du även bort lite egentid. För det krävs tid och plats för att testa och njuta av gåvan. En finare julklapp än egentid, skönhet och livsglädje finns bara inte! Välbefinnande och avkoppling motverkar stress och jäkt. Hos Parfumdreams hittar du julklappar med hög feel good-faktor för en riktigt himmelsk och lycklig julafton.

Presentförslag för män, presentförslag för kvinnor

Det är ofta svårt att hitta rätt julklapp. Du kanske behöver något litet att ge din syster, bästa kompis eller pappa. Parfym, skönhetsprodukter, produkter som ökar välbefinnandet och kosmetika är mycket personliga julklappar att ge till kvinnor och män. De är ett alldeles speciellt tecken på tillgivenhet, uppskattning och omtanke. För att de gör gott. Och det är just det som är meningen med alla presenter.

Parfumdreams har ljuvliga, personliga julklappar för kvinnor och män i alla åldrar: Över 600 toppmärken. Fler än 44 000 spännande, exklusiva produkter. Vill du ge bort parfym eller kosmetika? Hos Parfumdreams hittar du välkända märken till låga priser. CHANEL, DIOR, Yves Saint Laurent, Clinique: låt dig överraskas och inspireras av produkternas mångfald!