Nagelfilar från ERBE

Nagelfilar är en oumbärlig produkt för den som vill avsluta en perfekt manikyr med att finsli… Ta reda på mer!

Nagelfilar Yes från ERBE

Nagelfilar är en oumbärlig produkt för den som vill avsluta en perfekt manikyr med att finslipa naglarna efter användningen av nagelsaxar eller nagelklippare. Kvalitetsinstrumenten från Solingen-tillverkaren Becker Manicure är uppskattade över hela världen, eftersom varumärkets filar kan användas i månader och år utan att uppvisa någon större förslitning. Med produktlinjen Yes tillhandahåller företaget ett stort utbud av märkesartiklar som är oumbärliga för nagelkosmetik och underlättar varje manikyr avsevärt. Förutom instrumenten som ingår i Yes-upplagan finns det ytterligare produktlinjer i vår onlinebutik, som innehåller den optimala utrustningen för hemmabruk eller användning i en nagelsalong.

Runda av alla fingernaglar med nagelfilar

Små kanter och ojämnheter på nagelspetsarna är svåra att få bort med en nagelsax. Med en nagelfil kan dessa åtgärdas enkelt och med precision. Filarna från Becker Manicure finns i olika grovlekar såväl i Yes-serien som i andra serier. Därmed kan du välja precis de grovlekar som passar dina behov. I modern kosmetik är det vanligt att använda flera olika filar, för att exempelvis förfina nagelbilden. Safirfilarna från Becker Manicure möjliggör denna typ av behandling av fingernaglarna och de är dessutom mycket robusta.

Lita på Becker Manicure när det gäller professionell nagelvård

Förutom enskilda nagelfilar har vår onlinebutik också praktiska presentset, som kan ges bort för att glädja en vän och för att ge ett värdefullt bidrag till nagelkosmetiken. Om du letar efter en förstklassig och enkel manikyr till dig själv ska du titta igenom våra otaliga kategorier, som inte bara innehåller nagelfilar från Becker Manicure, utan även alla produkter i Yes-serien och andra upplagor. De exklusiva kvalitetsartiklarna från Solingen-varumärket passar även för användning i kosmetik- och nagelsalonger och du hittar dem alla hos oss som enskilda produkter eller i set och till ett mycket bra pris.