Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua Alpes 2828 Eau de Toilette Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Eau de Toilette Spray 2828 från Acqua Alpes är en tidlös unisexdoft med en uppfriskande bukett av dofter. Den första doftfabriken i Tyrolen grundades med målet att skapa mycket speciella dofter för män och kvinnor baserade på naturliga ingredienser. Det bergskällvatten som används som bas har färdats en lång väg från de tyrolska bergstopparna till de djupa avlagringarna i marken och kännetecknas av sin särskilda renhet. Pirchkogel-toppen i Stubaialperna har gett namn åt Eau de Toilette Spray 2828 från Acqua Alpes. Detta berg ligger exakt 2828 meter över havet.

Unisexdoft med en blommig, uppfriskande doftton

. Eau de Toilette Spray 2828 från Acqua Alpes kännetecknas av en energigivande och kraftfullt uppfriskande karaktär - precis rätt för att motivera dig att erövra topparna i de tyrolska alperna. De citrusiga toppnoterna av apelsin, citron, bergamott och mandarin sprider fruktig friskhet. Den blommiga hjärtnoten av förförisk jasmin utstrålar däremot en stimulerande, kryddig arom med en antydan till basilika. Basnoten av cederträ, pinjeträ och sandelträ ger doftbuketten en behagligt träig avslutning. Sammantaget är den mångsidiga doften idealisk för att göra den uppfriskande kraften hos Tyrolskt bergskällvatten tillgänglig som en unisex-doft för daglig användning.
Innehåller
ALCOHOL DENAT., PARFUM, LIMONENE, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EUGENOL, FARNESOL, CITRONELLOL, CI 42090.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube