Våra favoriter för skyttar

Parfumdreams presenterar: Vi firar skyttens månad

Personer födda i skyttens tecken är ofta mycket aktiva, ärliga och optimistiska. De anses älska frihet, dagdrömmer gärna och har massor med idéer – men saknar ibland drivet att omsätta dem i verkligheten. Deras element är eld och de brinner för att utveckla nya visioner. Mellan den 23/11 och 20/12-22 kommer vi att fira detta livsbejakande stjärntecken och erbjuda perfekta produktval för alla skyttar för att inspirera och förtrolla dem.

Must-Haves

Skyttens egenskaper:

 

· Förmågan att se det positiva i allt.

· Öppenhet och självförtroende, något som underlättar i många livssituationer.

· Säger alltid sanningen, även om den gör ont.

· Intresserad av filosofi, visdom och esoterism – allt som ger själen fritt spelrum.

· Vill inte känna sig begränsad av vare sig medmänskliga relationer eller i yrkeslivet och skyr det vardagliga.

 
Skytt – kvinna

Kvinnor födda i skyttens tecken utstrålar självförtroende och gott humör. Detta gör att män finner dem så lockande – självständigheten och den positiva utstrålningen innebär också att de sällan grälar eftersom de nästan aldrig blir svartsjuka. Det innebär också att de inte tillåter något eller någon att bestämma över dem, eftersom de alltid vet exakt vad de vill och strävar mot sina mål.

Skytt – man

En man född i skyttens tecken är en sann äventyrare som alltid kan dra nytta av sina många upplevelser och intressanta berättelser. Men detta gör det svårt för honom att binda sig till en bestämd person, plats eller ett visst yrke. Skytten behöver omväxling och frihet och är bara beredd att dela dessa med sitt livs kärlek.