parfumdreams presenterar: Vi firar Tvillingarnas månad

Under perioden 21 maj - 21 juni vill vi fira stjärntecknet Tvillingarna med dig! Dess element är luft och den styrande planeten är Merkurius. Tvillingar vill alltid hålla sig uppdaterade. Därför har vi sammanställt ett fantastiskt urval av nyheter och våra tidlösa favoriter åt dig!

Must-Haves

Stjärntecknet Tvillingarnas egenskaper:

Tvillingar har en utmärkt kommunikationsförmåga och ett stort sinne för humor.

De tycker inte om att ha långtråkigt och detta stjärntecken har behov av att det alltid händer saker

Tvillingar anses vara multitasking-talanger

De är öppna för det nya och okända

Två personligheter i en: Ibland vet inte tvillingen själv vad han/hon ska göra i nästa ögonblick

It's a match!

Tvillingar - kvinna

Tvillingkvinnan är en livlig och energisk person. Det måste alltid hända saker runt henne och hon uppskattar utbytet med andra. Tvillingkvinnan är en sann kommunikationsdrottning och ser till att det är god stämning på alla fester. Men bråka inte med henne! Då har hon alltid kloka argument i beredskap. Tvillingkvinnan har alltid sitt mål för ögonen och vet precis vad hon vill uppnå i sitt liv.

Tvillingar - man

Med en tvillingman befinner du dig alltid på en överraskningsresa - han är mycket spontan och vet ibland inte vad han ska göra i nästa ögonblick. Han har svårt för rutiner och behöver alltid omväxling. Han är fascinerad av nya och okända saker och ser alltid fram emot nya utmaningar i livet. Det är även en fördel i yrkeslivet - tvillingen är en bra projektledare som inte låter sig avskräckas av utmaningar.