Kyssens dag hos parfumdreams

Våra favoriter för den perfekta pussmunnen

Kyssar gör en glad! Oavsett om det handlar om en riktig kyss, en luft- eller handkyss, är kyssen i många kulturer ett uttryck för kärlek och vänskap. Dessutom frigör världens bästa tidsfördriv den lyckohormoner. Var alltså generös med att utdela kyssar till dina nära och kära. Då är det särskilt viktigt med sammetsmjuka läppar och ett hållbart läppstift. Vi har sammanställt ett urval av våra favoritprodukter för oemotståndliga läppar. Dessutom ger vi dig våra experttips för den perfekta pussmunnen.

Måste ha-produkter för den perfekta pussmunnenFör att ditt läppstift ska hålla längre finns det tre måsten: Concealer, läppenna och highlighter

 

Concealern är den perfekta basen för ditt läppstift. Den ser nämligen till att läppstiftet håller längre och inte hamnar i mungiporna. Dessutom får den läppstiftsfärgen att stråla och gör att läpparna ser fylligare ut. Applicera concealern mitt på läpparna med en pensel och tona den sedan utåt

 


Våra måste ha-produkter för förtrollande läppar

 

Rita en kontur precis utanför läpparna med läppennan. Måla lite utanför läpparna för att de ska se fylligare ut. Det är dock viktigt att färgen passar ihop med läppstiftet och att du inte tar för mycket. Läppennan förhindrar att läppstiftet flyter ut och gör att det håller bättre.

 


Våra favoriter för kyssens dag

 

Highlighter får tunna läppar att se fylligare ut. Applicera en mörkare färg ovanför amorbågen och betona de ljusare partierna med highlighter. Detta trick ger mer volym direkt. För att förstärka denna effekt applicerar du concealer under highlightern.

 
Upptäck fler produkter