HAPPY HALLOWEEN

Är du på jakt efter en halloweenkostym i sista minuten?

Halloween är den bästa tiden på året för alla som älskar smink. Den här dagen kan vi riktigt gå loss och sminka ansiktet i praktfulla looker och färger. Vi visar dig två enkla halloweenlooker och du behöver inte nödvändigtvis ha ordnat en kostym eller ha stora sminktalanger för att fixa dem.

 

Sjöjungfru

 
Steg 1:

För det första steget behöver du ett peruknät eller alternativt ett par nätstrumpbyxor, en sminkborste och ögonskugga. <br> Först konturerar du ansiktet med en stark ögonskuggsfärg. Lägg sedan försiktigt nätet över pannan, kinderna och halsen. Dutta ögonskuggan med borsten över nätet. Nätstrukturen gör att färgen ser ut som fiskfjäll.

Steg 2:

I nästa steg applicerar du glitter eller en highlighter på kindbenen och pannan. Det ger en skimrande effekt och sätter fokus på hela sminklooken. För att göra din sminklook mer personlig, kan du t.ex. med hjälp av ögonfranslim fästa små smyckestenar över ögonbrynen.

Steg 3:

För att fullända looken, kan du applicera ett färgstarkt läppstift. Tips: Använd ett läppstift som matchar ögonskuggsfärgen.

 

Rysligt snyggt spindelnät

 
Steg 1:

För den andra sminklooken behöver du ögonskuggor, en eyeliner och en borste. <br> Använd en mörkröd ögonskugga som bas för din ögonmakeup. Applicera ljusare röda eller orange toner som färgaccenter.

Steg 2:

I det andra steget tar du fram din eyeliner och drar ett långt streck längs övre fransraden. Dra sedan tre ytterligare linjer från nedre fransraden. Dessa linjer är själva basen för vår spindelnätslook. <br> Nu målar du dit fler linjer som binder ihop linjen längs övre fransraden med de tre linjerna, så att du får ett halvt spindelnät.

Steg 3:

Som ett sista steg använder du de röda ögonskuggsfärgerna för att skugga kanterna på spindelnätet. Konturera även den nedre fransraden med ögonskuggan. För läpparna använder du en kajalpenna eller en mörkare läppenna för att konturera dina läppar. Som avslutning på den rysliga sminklooken, applicerar du ett läppstift i en matchande röd färg.

 

Hoppas du kommer att ha fantastiskt kul på halloweenfesten

 

Fler produkter för din rysligt snygga halloweenlook