-15 % på nästan allt + gåva till dig*

Är du en sådan person som gillar att göra något för andra och tänker alltid på din närmaste vänkrets när du handlar? Nu är det din tur att unna dig något bra. Med vår rabatt kan du göra riktiga fynd. För att du verkligen ska få värde för pengarna, får du upp till tre slumpvis utvalda miniprodukter som överraskning vid din nästa beställning. Klicka hem passande self-careprodukter och gläd dig åt dina extra gåvor från oss.

 

**Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. 1 GWP per beställning med ett minsta ordervärde på 850kr. Endast så länge lagret räcker. Produkterna kan avvika från bilden. Gäller t.o.m. 09.10.2022. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

 
 

Self-Care & Me-time

Gör något bra för dig själv och unna dig en time-out. Vi har tagit fram ett urval av produkter för dig, som förskönar din self-care & me-time.

 

Våra bästa hudvårdsprodukter

Våra hudvårdsfavoriter för ansiktet

Yope Moon Spa Night Cream

Vacker hud över natten? Det behöver inte låta som en dröm, för den innovativa Moon Spa Night Cream från Yope återuppbygger och berikar huden medan du sover och får dig att starta den nya dagen med en härlig hudkänsla. Dessutom är den helt vegansk och består till 97% av naturliga ingredienser som ger huden alla näringsämnen den behöver - en perfekt hudvårdande produkt att skämma bort dig själv med.
Till produkten

Fler favoriter

 

Nyhetsbrevet för skönhetsfans

Med parfumdreams nyhetsbrev är du alltid först med att få veta allt om erbjudanden, rabattkampanjer och nyheter. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inget. Vi ger dig de nyaste trenderna, kampanjerna och tävlingarna! Dessutom får du tips om de trendigaste makeup-lookerna, säsongens måste ha-produkter och presentguider som du inte vill missa.

Anmäl dig här