World Ocean Day hos parfumdreams

Mindre plast, mer skönhet!

 
200 kr *
 
Använd värdekoden
* Minsta beställningsbelopp 1 000 kr
Gäller t.o.m. 08.06.2022

Haven har sedan länge bett om vår hjälp. Den 8 juni är det World Oceans Day! Den här dagen uppmärksammar vi nedsmutsningen i haven och stödjer genomförandet av de globala målen för en hållbar utveckling. Ett litet bidrag är större än inget bidrag alls och därför presenterar vi idag produkter för dig, som gör att en så liten mängd plast som möjligt hamnar bland soporna och att vi i och med detta med förenade krafter gör en insats för haven - jordens lungor.

Våra favoriter när det gäller hållbarhet

Våra rekommendationer för världshavets dag

Det svenska märket Maria Nila står för professionell, vegansk hårvård och arbetar tillsammans med Ocean Waste Plastic för att utveckla en 100% hållbar förpackning som endast innehåller återvunnen plast från haven. Med detta projekt har 959.000 plastflaskor återvunnits och ingredienserna i förpackningarna är dessutom 98% naturliga från ekologisk odling. Balsamet Sheer Silver Conditioner ger ditt hår glansen tillbaka och tar bort de ovälkomna gula tonerna.

En hudvårdande produkt med grönkål och persiljeextrakt, som briljerar med sina antioxidanta och lugnande egenskaper. Grön minerallera absorberar dessutom överflödig talg. Den praktiska och miljövänliga påfyllningspåsen Parsley Kale Detox Face Mask Refill bidrar till att plastavfallen sparas med 80%.

Biotherm sätter stort fokus på att skydda världshaven. Ända sedan 1950-talet har ju faktiskt varumärket just vatten som sin viktigaste källa och inspiration för produkterna. Ytterligare ett bidrag till att skydda haven mot plastföroreningar, är att Lait Corporel-flaskorna från och med nu är gjorda av 100% återvunna material som i sin tur dessutom är 100% återvinnbara.

 

Tillsammans håller vi våra hav rena

De levande organismerna i haven misstar vårt plastavfall för mat. Sköldpaddor äter mikroplaster istället för maneter, fiskar simmar i stillahavssopområdet som är fullt av kemikalier och bekämpningsmedel. Vi vet alla att dessa ämnen inte hör hemma i havet. Tillsammans kan vi arbeta för att minska vårt plastavfall så mycket som möjligt.

 

Använd refillprodukter för att spara plast och skydda våra hav!

Dagens motto: Skydda det du älskar! För att tänka på våra hav i dag och för att göra en liten insats mot deras föroreningar presenterar vi produkter som du kan spara lite plastavfall med. Du kan enkelt fylla på förpackningen senare och behöver inte alltid beställa en ny flaska!

Med våra tips för World Ocean Day

Börja med korrekt avfallssortering. Var noga med att åtskilja olika delar av förpackningen - kasta till exempel locket på en dryckesförpackning separat. Undvik engångsprodukter och satsa på produkter som kan användas flera gånger. Vi erbjuder även många påfyllningsbara produkter. Dessutom kan du undvika plast när du duschar genom att använda fasta tvålar och schampon. Tips: STOP THE WATER WHILE USING ME har även en rengöringskaka för ansiktet. På så sätt tar vi ett gemensamt steg mot ett rent hav.

Unsere Auswahl zum World Ocean Day