Hero Banner

Vi ställde frågan: Vem är din superkvinna?

Alla känner till en. En stark kvinna som blivit vår idol genom sina unika handlingar. Våra medarbetare berättar vilka deras kvinnliga idoler är! Vem är superkvinna?

Vi frågade våra anställda vem deras superkvinna är. Resultatet var mångsidigt – vi önskar trevlig läsning!

Sophie Eisenmann

- Online-Marketing-Manager -

Fotomodell, företagare, mamma till 4 barn, partner, moderator – för mig är Heidi Klum helt klart en av de starkaste kvinnorna idag. Jag beundrar den motivation och målmedvetenhet som hon alltid visar. De ger resultat också: i år började den 16:e säsongen av hennes egen modell-castingshow ”Germany’s Next Topmodel”! Till alla världens kvinnor: Visa vad du kan och vem du är, ge aldrig upp och använd dina superkrafter!

Maresa Krämer

- Buyer -

Enligt min åsikt har många kvinnor varit tvungna att ta fram sina superkrafter och möta nya utmaningar under det senaste året: det är inte lätt att få familj, hemundervisning, barnpassning och jobb att gå ihhop eller att inte ge upp hoppet och kämpa på trots att man har varit ensam och rädd för att inte kunna klara sig. Ordet superkvinna får alltså en helt speciell betydelse för mig. Res dig upp igen och rätta till prinsesskronan!

Jana Ganski

- Performance Marketing Manager -

Frida Kahlo! Hon har inspirerat mig mycket och inte bara på grund av sin konstnärliga aktivitet, utan även som prototyp och förebild för hur en emanciperad kvinna ska vara! I motsats till dåtidens kvinnoideal visade hon sin starka personlighet som kvinna. Trots sina livslånga hälsoproblem engagerade hon sig intensivt för fred och frihet och var politiskt aktiv under hela sitt liv.

Mario Antic

- Head of Customer Care -

Då måste jag inte fundera länge... Helt klart min egen mamma! Min pappa lämnade oss när jag var mycket liten. Hon uppfostrade oss 5 barn helt på egen hand. Den här kvinnan sov på soffan i över ett årtionde, jobbade hårt, lagade mat, städade och åsidosatte sina egna behov för att tillfredsställa våra. Ingenting var för svårt för henne, inget offer för stort och ingen väg för lång! Utan henne skulle jag inte stå där jag står idag. Jag är förbannat stolt över att ha henne som mamma. En kärleksfull person, en genomärlig och bra människa, en förebild.