Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams

Vårens snyggaste makeup-looker

Från färgstarkt till naturligt: När det gäller makeup visar våren upp sig i en mängd olika stilar.

Skapa din vårstil efter ditt tycke och smak. Naturen väcks till liv omkring dig - och med detta även din önskan om en fräsch makeup-look. Den nya årstiden erbjuder något passande för alla smakriktningar: Här kan du frossa i rouge och ögonskuggor i både knalliga och diskreta nyanser.

Statement-rouge och knalliga ögonskuggor

Det hela påminner lite om det vilda åttiotalet: Knalligt rouge och färgglada ögonskuggor i statementfärger som orange och rosa. Vårens praktfulla look framhävs av neonfärger, som glänser i solen. Läpparna är å andra sidan neutrala: Använd en transparent läppglans eller ett matt läppstift i en nudefärg.

Clean Girl - den naturliga looken i vår

Vill du hålla makeupen åt det naturliga hållet, men ändå inte avstå helt från att sminka dig? Då ska du satsa på Clean-Girl-looken. Här står naturliga ögonbryn och en fantastisk hy i fokus. Vårlooken rundas av med skimrande ögonskuggor och en mjuk läppglans.

Soft Glam - vårlig glamour

Soft-Glam-looken är lekfull men ändå iögonfallande. Här handlar allt om ögonskuggorna: Det är pastellfärger som gäller och en dutt glittrande färg i mitten på ögonlocket. För övrigt är den här looken minimalistisk. Läpparna täcks av en ljusrosa läppglans, som på kvällen byts ut med en lite mörkare nyans.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube