Den rätta ordningen för din hudvårdsrutin för ansiktet

Steg 1: Rengöring: Befria ditt ansikte från föroreningar, smuts och makeuprester! Välj en ansiktsrengöring som passar din hud. Det viktiga här är att du rengör ansiktet morgon och kväll med denna produkt.
Upptäck nu

Steg 2: Peeling: En peeling ska vara en stadig del i din dagliga hudvårdsrutin. Tänk bara på att inte peela huden oftare än tre gånger i veckan. Peelingen avlägsnar den döda huden, men i och med detta blir den även känsligare.
Upptäck nu

Steg 3: Toner: Toner är ett annat ord för ansiktsvatten. Den tar grundligt bort resterna av rengöringen och förbereder huden på de nästa stegen i hudvårdsrutinen. Applicera lite toner på en bomullsrondell och stryk den lätt över ansiktet.
Upptäck nu

Steg 4: Serum: Med ett serum i hudvårdsrutinen förbereder du huden på bästa sätt att boosta sin förnyelseprocess. Serumets tunnflytande textur gör att det tränger in i de djupare hudlagren. Om huden är torr, ska serumet innehålla hyaluronsyra, medan niacinamid och zink är lämpliga ingredienser för den rodnande och feta huden.
Upptäck nu

Steg 5: Ögonkräm: Ögonkrämen används direkt efter serumet. Vårdande produkter för ögonpartiet har en lättare textur, eftersom området runt ögonen är tunt och känsligt.
Upptäck nu

Steg 6: Vårdande kräm: Nästa steg! Ge din hud fukt! Krämen är själva nyckeln till framgång. Här kan du gärna växla mellan en dag- och nattkräm. Dagkrämen skyddar huden mot yttre påfrestningar - nattkrämen med sina näringsrika ingredienser främjar hudens förnyelseprocess.
Upptäck nu

Steg 7: Ansiktsolja: Ansiktsoljor innehåller många verksamma ämnen och passar därför inte för alla hudtyper. Se till att ansiktsoljan är förenlig med just din hudtyp och dina hudproblem!
Upptäck nu

Steg 8: Solskydd: Skydda din hud mot UV-strålning! Att välja en produkt med solskyddsfaktor är vår bästa rekommendation, för att skydda huden mot solens strålar under dagen. UV-strålningen får som bekant huden att åldras och bli bränd och irriterad.
Upptäck nu