parfumdreams firar Parfymens dag

Blommig, fräsch eller spännande - hos oss hittar du garanterat din nya favoritdoft för Doftens dag.

Dofter har en viktig betydelse i vår vardag. Vi omges ständigt av dofter, det kan vara som parfym, doften av nytvättat eller den jordiga doften efter ett varmt sommarregn. Dessutom spelar dofter även omedvetet en viktig roll i vårt liv, t.ex. vid valet av partner eller när minnen skapas. Så fort vi känner en doft tänker vi på ett minne som vi förknippar med den. Därför vill vi fira Doftens dag den 27 juni tillsammans med dig och har valt ut våra favoritdofter för dig. Det kan vara en parfymklassiker, en trendig doft eller något mer extravagant. Ta din skönhetsrutin till nästa nivå med vårt unika dofturval!Vårt urval av klassiska parfymerparfumdreams parfymtips

 Har du skapat en samling av favoritdofter som du använder om och om igen i vardagen? Förutom rådet att använda olika dofter beroende på säsong har vi ännu ett speciellt tips för dig. Dofter kan påminna oss om särskilda tillfällen eller händelser i livet. Om du snart ska vara med om något särskilt, t.ex. ditt bröllop, en skön semester eller examensdag, välj då en ny doft för det tillfället så att du i framtiden alltid minns den särskilda upplevelsen när du känner denna doft.

 

Våra favoritparfymerMust-Haves

GUERLAIN Nerolia Vetiver

Nerolia Vetiver är en ny doft från Aqua Allegoria-serien från GUERLAIN. Den är somrig, lätt, citrusfräsch och kombinerar den blommiga intensiteten hos neroli med de markanta noterna hos vetiver och är uppfriskande med basilika i samklang med en utsökt accent av fikon. Förutom att det går att kombinera dofterna i Aqua Allegoria-serien med varandra och på så sätt skapa en personlig signaturdoft, övertygar serien oss med sin hållbara aspekt. Flakongen kan öppnas och är därmed påfyllningsbar.

Acqua di Parma Colonia

Colognen Acqua di Parma ger en fräsch och elegant doftupplevelse. Den är tidlös, klassisk och stilfull - en doft som får oss att drömma om en avkopplande och sorglös sommar. Colognen öppnar med en citrusaktig huvudnot, som består av citron, bergamott och apelsin. Hjärtnoten har en harmonisk komposition av lavendel, rosmarin och verbena som ackompanjeras av varma ädeltränoter. Dessa oefterhärmliga ackord tillsammans med den unika flakongen gör denna doft till en tidlös klassiker.

GIVENCHY GENTLEMAN

Eau de Parfum-sprayen Boisée GENTLEMAN von GIVENCHY lever upp till sitt namn! Den är elegant, passionerad och fräsch - med ett visst djup. Den moderna doften utstrålar styrka och karisma. Hjärtnoten kombinerar den milda aromen hos cederträ med uppfriskande pelargon och iris. Detta kompletteras med kakaofrukter samt olika träiga nyanser, som ger en behaglig värme. Den lyxiga Eau de Parfum-sprayen Gentleman Givenchy Boisée är inte för påträngande och en garanti för komplimanger.

 

Nyhetsbrevet för skönhetsfans

Med parfumdreams nyhetsbrev är du alltid först med att få veta allt om erbjudanden, rabattkampanjer och nyheter. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inget. Vi ger dig de nyaste trenderna, kampanjerna och tävlingarna! Dessutom får du tips om de trendigaste makeup-lookerna, säsongens måste ha-produkter och presentguider som du inte vill missa.

Anmäl dig här

 

Våra tips på Parfymens dag