Palina - Facial care - Amazing Dream Serum Palina - Facial care - Amazing Dream Serum

Facial care
Amazing Dream Serum från Palina

0
 
30 ml
 

BP: 3 510 kr* / 100 ml 30 ml

På lager

1 053 kr*
 
Slutsåld
 
Artnr. 33558

Kunden köpte även

Beskrivning från Facial care Amazing Dream Serum från Palina

Vill du ge din hud det absolut bästa i kampen mot hudens åldrande? Då är Antiage-serien från Palina Skin Philosophy för dig! Framtagna med den allra senast ingrediensteknologin och full effekt i form av de främsta antiage-ingredienserna som finns att tillgå. Palina Skin Philosophy är ensamma i världen med den här unika, kraftfulla kombinationen av stamceller, schweizisk snöalg, Flower Bulb Extract och Mexican Blue Agave Leaves samt peptider.
AMAZING DREAM SERUM är ett exklusivt vårdande serum av aktiva ingredienser, som effektivt bekämpar hudens ålderstecken och hjälper till att neutralisera hudens skador på cellnivå. Ger även en långvarig återfuktande effekt. Kan kombineras med övriga produkter från vår antiage-serie, men även med våra mjukgörare eller AHA Power Night Cream, om man enbart vill addera en antiage-produkt till sin hudvårdsrutin. Amazing Dream Serum är ett rikt och krämigt serum, som snabbt tränger in i huden och du kommer att både se och känna en uppstramande effekt.

Några av våra kraftfulla antiage-ingredienser i Amazing Dream Serum:
Flower Bulb Extract – Hjälper cellförnyelsen. Det har också lugnande egenskaper och bidrar till att upprätthålla hudens elasticitet, fasthet och spänst. Skyddar även huden från miljöpåverkan. Utsedd till världens främsta antiage-innovation av CPCA 2013.
Apple Stem Cells - Skyddar hudens stamceller, vilket förlänger dess livslängd och motverkar hudens åldrande. Djupa linjer/rynkor minskar enligt flera kliniska studier. Utsedd till bästa aktiva ingrediens av "European Innovations". Snow Algue – Minskar oxidativ stress i huden, cellavgiftande och reparerar skadade hudceller. Verkar utjämnande på pigmenteringar.
Mexican Blue Agave Leaves - Stimulerar kraftigt hudens produktion av hyaluronsyra, som bidrar till hudens fukthalt och fyllighet. In-vitro studier visar en ökning på 237% av hudens naturliga hyaluronsyra.
Palmitoyl Pentapeptide-4 – Stimulerar elastin- och kollagenproduktionen och reparerar solskador. Fungerar som retinol på solskadad hud men utan att vara irritativ.

Har du frågor om produkten?

Tillämpning från Facial care Amazing Dream Serum från Palina

Appliceras på rengjort ansikte samt hals och dekolletage. Föjl upp med dag/nattkräm. Kan användas både morgon och kväll.

Kundomdömen
0 (0 Kundomdömen)

* Innehåller omdömen om internationella parfumdreams-butiker

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon