Nu har vi 25%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams
4,9 (188)

MUGLER Alien Eau de Parfum Spray Refillable

På lager
Artnr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Toppnot
Arabisk jasmin
Mellannot
Trä
Baskaraktär
Ambra
beskrivning
Eau de Parfum Spray Refillable,
Linje
Alien
Produktserie
Parfymer för kvinnor
karaktär
unik
doftgrupp
blommig, orientalisk
Med Eau de Parfum Spray Refillable i doften Alien kan du fördjupa dig i ett förföriskt orientaliskt till träigt äventyr. Den feminina buketten från MUGLER med sina karakteristiska nyanser är skapad av toppparfymerna Dominique Ropion och Laurent Bruyere. I denna skapelse, som har funnits tillgänglig sedan 2005, har formgivarna fokuserat på principen att mindre är mer. Eau de Parfum Spray Refillable berusar dina sinnen med en blandning av träiga noter i hjärtat, omgivna av basnoten ambra och toppnoten jasmin. Doften är en idealisk följeslagare för höst- eller vinterkvällar.

Alien i elegant design - en flaska som är en fröjd för ögat

. Den exklusiva doften från MUGLER avrundas av den artfullt designade flaskan, som är ett mystiskt blickfång med sin lila och guldfärgade färgskala. MUGLER delar åsikten att en sådan konstnärligt producerad flaska är för bra för att kastas bort. I den ekologiska andan av hållbarhet kan du helt enkelt fylla på din parfymflaska.
Tillämpning
Din ALIEN-flaska är för värdefull för att gå förlorad. Uppskatta den och agera för en mer hållbar lyx genom att fylla på din flaska hemma med ALIEN Refill Bottle. 1. Ta bort flaskans lock och skruva loss spraytillbehöret 2. Ta refillen och häll innehållet i den matchande doftflaskan 3. Ställ vridmekanismen på ON för att fylla på flaskan utan att förlora en droppe 4. Vänta tills påfyllningsprocessen stannar automatiskt och vrid sedan av refillflaskan 5. Skruva tillbaka flaskans pump och lock.

Undvik kontakt med ögon, öron och slemhinnor.
Innehåller
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. PROPYLENE GLYCOL. BENZYL SALICYLATE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. COUMARIN. LIMONENE. GERANIOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRONELLOL. GLYCERIN. LINALOOL. AQUA/WATER/EAU. BENZYL ALCOHOL. CITRAL. BENZYL BENZOATE. BHT. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 17200/RED 33 [C0853D]
4,9
4,9
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 13.07.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube