Filtrera resultat
Tillverkare
För vem
Prisintervall

Tillbehör

114
5/5 baserat på alla kundbetyg

Visste du redan Innehåll

Ansiktsvård – användbara tillbehör

Känner du till de "små hjälpredorna" som gör din upplevelse av ansiktsvård ännu ljuvligare? De praktiska tillbehören för ansiktsvård borde inte saknas i något sminkskåp. Dessa tillbehör förstärker och kompletterar de vårdande produkternas verkan och förbättrar din vårdrutins resultat.

Ansiktsvård inleds med rengöring

Med massageborstenSkincare Cleansing Massage Brush från Shiseido kan du åtgärda oren hud på ett hygieniskt sätt, eftersom händerna inte kommer i kontakt med huden i ansiktet. Orenheter avlägsnas på ett grundligt sätt och den masserande effekten förbättrar dessutom blodcirkulationen. När huden är förberedd på så sätt kan de vårdande produkterna ge en optimal effekt. Om man vill vara ännu mer grundlig vid rengöringen, kan man ta till ansiktsrengöringsborsten Sonic System Purifying Cleansing Brush från Clinique. Detta lilla underverk inom ansiktsrengöring arbetar med en innovativ sonisk teknologi. Flera hundra vibrationer per sekund rengör huden på ett intensivt, men varsamt sätt. Borsthuvudet är ovalt och har vita och gröna borsthår som är omslutna av en silvertråd som ger en antibakteriell verkan. De gröna borsthåren är korta och fasta; de tar sig an T-zonen: Pannan, näsan och hakan med dess många talgkörtlar är i särskilt stort behov av rengöring. De vita borsthåren är elastiska och mjuka. De rengör kindpartierna varsamt, men grundligt. Borsten är lätt och ligger bra i handen, så att den kan användas utan ansträngning. Den är en trofast följeslagare även på resor. Borsthuvudet ska bytas ut efter ca tre månaders användning. Det ersättande borsthuvudet är lätt och smidigt att beställa från vår butik.

Massage som en del av ansiktsvården – du både ser och känner effekten.

Massage gör väl, därför unnar sig allt fler att regelbundet ta en välgörande massage. Den förbättrar blodcirkulationen i huden, gör den mindre spänd och hjälper dig att se yngre ut längre. Du kan även unna ditt ansikte och dekolletage denna välgörande behandling: Ansiktsvårdande massage roller från Jeanne Piaubert kommer redan efter kort användning att tillhöra dina favoriter inom ansiktsvården. Denna massage roller unnar huden en utslätande massage och stimulerar lymfcirkulationen. Slaggprodukter avlägsnas, så att besvärande svullnader går tillbaka. Den ökade blodcirkulationen ger huden ett fräscht och rosigt utseende. Efter rengöringen är huden utmärkt förberedd för att ta upp de efterföljande ansiktsvårdande produkterna. Ansiktsvatten och ansiktskräm kan göra dess verkan än mer intensiv. Den är lätt att använda: Rulla lätt över pannan, kindpartierna och hakan med din massage roller några gånger. Använd den även på halsen och dekolletaget. Använd ett jämnt tryck som känns behagligt. Nopporna på massage rollern är mjuka och elastiska och anpassar sig på ett perfekt sätt efter trycket. Radiance Energie ansiktsstimulator från Ayer ett användbart tillbehör. Stryk mjukt med cirklande rörelser över ansiktets delar. De små kulorna stimulerar blodcirkulationen och stärker ansiktets muskler. Regelbunden användning kan mildra linjer och små rynkor, samt kråkfötter kring ögonen och påsarna under ögonen.

Tillbehör för ansiktsvård – hygien är oumbärlig

Visste du att... Även om din ansiktskräm av hög kvalitet bara är använd till hälften, behöver du kasta den, om doften eller konsistensen har ändrat sig. Det kan hända om den vårdande produkten har förorenats genom att fingrar har stoppats ned i den för att ta upp kräm. Inte ens rena händer är perfekt sterila. ANNEMARIE BÖRLIND erbjuder dig därför Beauty Specials krämspatel. Detta användbara verktyg ligger bra i handel och kan rengöras på ett hygieniskt sätt efter att det har används. Krämspateln hjälper även till att dosera rätt mängd av den vårdande produkten. Sist men inte minst – vilket är viktigt för många kvinnor: man slipper kräm under naglarna, även om de är långa. Hygien är också den första regeln som man ska ta hänsyn till när det handlar om att avlägsna störande orenheter i huden. Om du inte vill vänta in den inbokade tiden hos kosmetologen, kan du ta saken i egna händer. Men det lyckas bara om man har rätt verktyg till hands. Becker Manicures pormaskklämmare är ett hjälpmedel som arbetar med precision, för att avlägsna de missprydande orenheterna i huden. Det är ett företag från Soligen med en lång tradition, som vet vad som är viktigt: Ett rostfritt material av hög kvalitet som tillverkas med största omsorg i alla arbetsmoment. De är dessutom delvis handgjorda. Den höga kvaliteten är en ovillkorlig förutsättning för att avlägsna pormaskar och milier på ett framgångsrikt sätt.

Noppa och klippa – rätt och lätt som en plätt

Vackert krökta ögonbryn ger ansiktet en vacker kontur och ett fint uttryck. Men bara när de formas regelbundet. Så bra att du kan använda en pincett av hög kvalitet från Becker Manicure. Den 8 cm långa pincetten får tack vare sin raka sneda spets får grepp om varje hårstrå och ligger dessutom mycket bra i handen. Den är perfekt anpassad även för manikyr eller för att avlägsna sprickor i naglarna. Precis som alla andra verktyg från företaget Solinger är pincetten givetvis rostfri. Den har dessutom en extra fördel: Den är guldpläterad, vilket får den att göra ett särskilt elegant intryck. Detta hölje gör den extra väl anpassad för kvinnor och män som lider av allergiska besvär mot metall. Till männens ansiktsvård hör klippning av skägg och näshår. Detta lyckas bäst med en sax av hög kvalitet som är avsedd för detta ändamål. En näshårssaxfrån det renommerade företaget Hans Kniebes i Solingen är helt rätt för män som vill vara välvårdade. Saxen med böjda blad och rundad spets förhindrar att man skadar den känsliga huden i näsan. Den förnicklade saxen är rostfri och håller därför länge. Ett tillbehör för ansiktsvård som hjälper män att se bra ut.

Den lilla hjälpredan för makeup och mer

En bra makeup-svamp är oumbärlig för att applicera sin makeup jämnt. ANNEMARIE BÖRLIND erbjuder Beauty Specials makeup-svamp ett makeup-tillbehör av hög kvalitet som är ett likvärdigt alternativ till en bra sminkborste. Om huden blir oljig under dagens lopp trots makeup, vill många kvinnor gärna bättra på sin makeup. Ett bättre alternativ är att använda Oil Control Paper från Artdeco. De avlägsnar överflödigt fett från huden och mattar den på ett diskret sätt, utan att försämra din makeup. Om huden behöver en ny omgång puder, passar den även bra för det och den passar för alla hudtyper. Älskar du vackert böjda ögonfransar? Du hittar extra silicon gummikant för din ögonfransböjare från Tana i vår butik. Upplagorna passar perfekt och ger dig förtrollande vackra böjda ögonfransar. Tillbehör för ansiktsvård som förbättrar din skönhetsrutin och ger ett finare resultat. Hitta passande produkter i vår butik.