Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Hår Special

Herrar

Wella - Natural Shade - Gradual Tone
 

WellaNatural ShadeGradual Tone

122 kr / 1 st.
BP: 122 kr* / 1 st.
Wella - Tonic - Maxximum Tonic
 

WellaTonicMaxximum Tonic

263 kr / 100 ml
BP: 263 kr* / 100 ml
Wella - Tonic - Refresh Tonic
 

WellaTonicRefresh Tonic

108 kr / 125 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
Wella - Tonic - Sensitive Tonic
 

WellaTonicSensitive Tonic

108 kr / 125 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
Reuzel - Styling - Grooming Tonic
 

ReuzelStylingGrooming Tonic

190 kr / 350 ml
BP: 54 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Lime Beard Soap
 

Dr. K Soap CompanyVårdLimeBeard Soap

152 kr / 100 ml
BP: 152 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Peppermint Beard Balm
 

Dr. K Soap CompanyVårdPeppermintBeard Balm

152 kr / 50 g
BP: 304 kr* / 100 g
SENSAI - Shidenkai - Hair Loss Treatment For Men
 

SENSAIShidenkaiHair Loss Treatment For Men

603 kr / 150 ml
BP: 402 kr* / 100 ml
Kérastase - Homme - Hair Density and Fullness Programme
 

KérastaseHommeHair Density and Fullness Programme

1 145 kr / 30 x 6 ml
Reuzel - Vård - Hair Tonic
 

ReuzelVårdHair Tonic

190 kr / 350 ml
BP: 54 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Rosemary, Peppermint & Lavender Beard Tonic
 

Dr. K Soap CompanyVårdRosemary, Peppermint & LavenderBeard Tonic

152 kr / 50 ml
BP: 304 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Woodland Spice Beard Tonic
 

Dr. K Soap CompanyVårdWoodland SpiceBeard Tonic

152 kr / 50 ml
BP: 304 kr* / 100 ml
Floid - Skäggvård - Genuine After Shave Mild
 

FloidSkäggvårdGenuine After Shave Mild

190 kr / 150 ml
BP: 127 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Peppermint Shaving Oil
 

Dr. K Soap CompanyVårdPeppermintShaving Oil

152 kr / 50 ml
BP: 304 kr* / 100 ml
Dr. K Soap Company - Vård - Peppermint Shaving Soap
 

Dr. K Soap CompanyVårdPeppermintShaving Soap

124 kr / 70 g
BP: 177 kr* / 100 g
Dr. K Soap Company - Vård - Lime Shaving Soap
 

Dr. K Soap CompanyVårdLimeShaving Soap

124 kr / 70 g
BP: 177 kr* / 100 g
Floid - Skäggvård - After Shave Balm
 

FloidSkäggvårdAfter Shave Balm

180 kr / 125 ml
BP: 144 kr* / 100 ml
Floid - Skäggvård - After Shave
 

FloidSkäggvårdAfter Shave

190 kr / 150 ml
BP: 127 kr* / 100 ml
Floid - Skäggvård - Sprayflaska 400 ml
 

FloidSkäggvårdSprayflaska 400 ml

95 kr / 1 st.
BP: 95 kr* / 1 st.
Floid - Hårvård - Tonic för grått hår
 

FloidHårvårdTonic för grått hår

312 kr / 400 ml
BP: 78 kr* / 100 ml
Gentlehead - Hårvård - Scalp Tonic Refresh
 

GentleheadHårvårdScalp Tonic Refresh

254 kr / 250 ml
BP: 102 kr* / 100 ml
Floid - Skäggvård - Genuine After Shave Vigorous
 

FloidSkäggvårdGenuine After Shave Vigorous

190 kr / 150 ml
BP: 127 kr* / 100 ml
Marlies Möller - for Men - Activating Scalp Serum
 

Marlies Möllerfor MenActivating Scalp Serum

422 kr / 100 ml
BP: 422 kr* / 100 ml
Goldwell - Men - Activating Scalp Tonic
 

GoldwellMenActivating Scalp Tonic

180 kr / 150 ml
BP: 120 kr* / 100 ml

Visste du redan Innehåll

Mäns hår

Välvårdat och väldoftande hår hos män är mycket attraktivt för kvinnor, och det gäller även skägget i ansiktet. Därför bör du åtminstone ha den grundläggande utrustningen för rätt vård efter din hårtyp och för trendig styling i badrummet.

Hårvård för män

Tjockt hår är mannens stolthet, och för att tjockt hår ska få en vacker volym även när det är långt bör det vårdas och skötas om med alla medel. Förutom en sund livsstil främjar vårdande produkter, som Hydrate Elixir från Wella SP i kategorin hårkosmetik, mannens långlivade hårprakt. Fuktgivande vårdande produkter underlättar stylingen, i synnerhet för lockigt hår.

Mardrömmen: håravfall

Männens kala hjässa visar sig oftast först med att hårfästet kryper uppåt och sedan på sidorna. Nästan hälften av alla män drabbas av ärftligt och hormonellt betingat håravfall. För att inte drabbas av panik när du får några hårstrån i kammen, bör du veta att det är helt normalt att tappa omkring 100 hårstrån om dagen. Flikar vid tinningarna är de första tecknen. På tyska kallas dessa flikar för ministerflikar, men denna förnäma beteckning är ingen tröst för männen. Produkter mot håravfall behandlar hårfästet och hårrötterna och skyddar mot skadlig påverkan, som solens UV-strålning och varm luft från hårfönen. Även kala fläckar behandlas och skyddas med dessa produkter. Specialprodukter, som hårvattnet Shidenkai Hair Loss Treatment For Men från SENSAI används för behandling av hår som blir allt tunnare. Det tillväxtfrämjande hårvattnet från Sensai har utvecklats speciellt för den feta hårbottnen. Homme Renaxail från L’Oréal reducerar håravfall och stimulerar tillväxten. Det är lätt att använda, eftersom det bara ska sprayas på håret.

Oron för grått hår

Grå tinningar gör männen intressanta, och det stämmer ofta. Ändå är de första grå hårstråna en nagel i ögat för de flesta män, för med grått hår ser mannen inte bara intressant ut utan även äldre och mer mogen. Med grå tinningar är det ungdomliga utseendet är borta för alltid. Om de första grå hårstråna visar sig lite här och där, erbjuder bland annat Wella ett schampo som motverkar de grå nyanserna i serien Natural Shade Gradual Tone. Istället för att färga hela håret återställs hårets naturliga ton med dessa produkter och därmed det naturliga utseendet. Serien säljs även som komplett set med vårdande produkter, borste och handskar.

Skäggvård

Skägg är mycket trendigt just nu – allt från tredagarsstubb till helskägg. Alla skäggtyper har olika behov för att se rent och vårdat ut i ansiktet. Det är framför allt viktigt att det inte river kvinnans känsliga hud. Med Beard Tonic från Dr. K. Soap Company eller skäggvård från Floid slipper du få klagomål från kvinnan och får istället ett mjukt och glänsande skägg. Tips Många män vårdar sitt skägg lika intensivt som sin bil. Män som vill ha skägg bör därför vara på det klara med att ett helskägg inte betyder slutet på den dagliga rakningen, utan istället början på den dagliga skäggvården. Vi rekommenderar att du tar reda på hur grunderna inom skäggvården fungerar. Skägg är visserligen populärt, men en ovårdad och vildvuxen skäggväxt ses inte med blida ögon. Ett första tips är att tvätta skägget med schampo istället för med tvål (allra helst med särskilt skäggschampo) och att gärna ta lite balsam också. Tvättar du bara skägget med tvål blir det tovigt och du kan få klåda.

Slät och skonsam rakning

Bara ordet rakhyvelsutslag ger männen obehagliga associationer till brännande smärta och rodnader i huden. Du slipper sådana rakningsplågor om du använder rakgel och aftershaveprodukter som anpassats efter din hudtyp. Helt smärtfritt Slätrakad och väldoftande – för kvinnor ett oemotståndligt tecken på attraktiv manlighet. Och något som många män gärna strävar efter. Utan rätt förberedelse inför rakningen blir denna attraktiva manlighet garanterat en smärtsam katastrof. För män som har känslig hud rekommenderar vi vårdande rakolja från Dr. K. Soap Company. Den är i övrigt också mycket bra vid konturrakning, eftersom ytorna som ska rakas alltid syns väl. För känslig hud som snabbt svarar med allergiska reaktioner har samma tillverkare tagit fram ett särskilt skonsamt raktvål, Shaving Soap Peppermint, som lämnar en extra fräschhetskänsla med diskret pepparmintdoft. Rakskum tillhör klassikerna. Produktsortimentet från det traditionella märket i retrolook innehåller ett mycket lyxigt rakskum som förebygger hudirritationer med högkvalitativa ämnen. Efter rakningen Efter rakningen är alltid också före rakningen. Tiden däremellan bör präglas av en slät och ren hud, då fungerar även nästa rakning bättre. Med en bra aftershaveprodukt är det heller inget problem. På vår sida hittar du vårdande aftershaveprodukter från kända tillverkare med lång tradition, som ständigt erbjuder vidareutvecklad högkvalitativ hudvård efter rakningen som vitaliserar och vårdar mäns hud. Den genuina After Shave Mild från Floid passar bra till känsliga hudtyper. After Shave Balm är trots sin fina konsistens ytterst effektiv med en elegant, manlig doft.