Månadens märke är Maison Margiela!

Grundaren och designern Martin Margiela fascinerar sina fans inom mode- och skönhetsbranchen med tidlös design och spännande essenser. Olika parfymserier väntar på att bli upptäckta av dig - ett mångfald som inte sätter några gränser! Från fräscht sprudlande till fruktiga och blommiga noter - här finns det något för alla! Lita på de moderna impulserna som märket Margiela står för och upptäck din nästa favoritdoft!

 
 

Damdofter

Ta reda på mer
 
 

Unisexdofter

Upptäck nu
 

Maison Margiela Flower Market

Upptäck nu

Maison Margiela Jazz Club

Upptäck nu

Maison Margiela Under the Lemon Tree

Ta reda på mer

Maison Margiela Matcha Medication

Unna dig lite lugn och ro med Matcha Eau de Toilette Spray från Maison Margiela. Blandningen av uppiggande, söta och lugnande noter gör denna unisexdoft till en perfekt vardagsdoft. Toppnoten av aromatiskt grönt te harmonierar på ett unikt sätt med hjärtnoter av matcha-te, jasmin och apelsinblomma. Doften fulländas av mossa, ceder och vit choklad.
Ta reda på merMaison Margiela Lazy Sunday Morning

Det är känslan av fräscha linnelakan mot huden en skön söndagsmorgon som har gett denna damdoft sitt namn. Eau de Toilette Sprayen Lazy Sunday Morning tar fram den vita färgens tjuskraft med sina feminina, somriga och fräscha nyanser. Toppnoten av vit mysk beblandar sig med hjärtnoten av liljekonvalj. Basens noter av patschouli rundar av denna sensuella doft.
Upptäck nu

Maison Margiela Coffee Break

Denna doft väcker minnet av en hektisk dag då du unnar dig en njutbar kopp kaffe i ett varmt café. Direkt vid appliceringen förmedlar doften nyfikenhet och glad förväntan. Därefter omsluts du av ett kaffemoln som är krämigt och milt. När toppnoten klingar ut, framträder en underbar lavendelnot på din hud. Doften landar slutligen i varma nyanser av sandelträ.
Handla nu!Maison Margiela Whispers in the Library

Sköna kvällar framför brasan i sällskap med en favoritbok - det är just sådana stunder som doften Whispers in the Library från huset Maison Margiela påminner om. Kryddiga och träiga noter förmedlar en undermedveten och elegant sensualitet. De diskreta och intensiva nyanserna av cederträ, vanilj och tonkaböna förfinas av de varma accenterna av apelsinblomma och peppar.
Ta reda på mer