Ögonfransar från ARTDECO

Det unga kosmetikmärket Artdeco skapar makeup-kollektioner som är vägvisare för nya tr… Ta reda på mer

Ögonfransar Make-up från ARTDECO

Det unga kosmetikmärket Artdeco skapar makeup-kollektioner som är vägvisare för nya trender och ger alla möjligheten att få till ett professionellt resultat. Företagets kreationer bjuder in till ett spännande och lekfullt utforskande av olika looks. Helt beroende på vad du känner för kan du trolla fram ett stilfullt utseende med hjälp av trendiga produktidéer och skapa en vacker look med skönhetsklassiker. Tack vare det stora utbudet av påfyllningsbara produktsystem skonar du även miljön.

Oemotståndliga ögonfransar för stunder som varar för evigt

Skapa oförglömliga ögonblick och framhäv dina ögonfransar med de högkvalitativa produkterna från Artdeco. Det finns inte mycket som gör ditt ansikte mer uttrycksfullt än definierade ögonfransar. Tack vare professionella lösningar, till exempel individuella lösögonfransar eller badögonfransar kan du skapa en festlig och oemotståndlig makeup på ett ögonblick.

Med specialprodukterna kan du skapa dramatiska smokey eyes men också lägga naturliga accenter genom att betona och fylla enskilda ögonfransområden. Klister för permanenta fransar er till att din look håller i veckor. En ögonfranskam separerar ögonfransarna för en fantastisk finish och högkvalitativt ögonfransbalsam stärker ögonfransarna och stimulerar deras tillväxt.