parfumdreams presenterar: Nyheter

Botanisera bland våra skönhetsnyheter

Letar du efter nya dofter, hudvårdsprodukter eller nya makeuptrender? Missa inte nyheterna hos parfumdreams. Vår nyhetsöversikt visar vad som precis har kommit in i parfumdreams webbshop. Vi informerar dig om alla nya skönhetsprodukter, så att du håller dig uppdaterad om det senaste för din skönhetsrutin. I vårt urval hittar du alla nyheter inom parfym, hudvård, makeup och hårvård. Upptäck de trendigaste skönhetsprodukterna!

Våra nya produkter

Nyheter i vår shop

OLAPLEX

Olaplex är ett hårvårdsmärke som innehåller en patenterad, aktiv ingrediens som effektivt reparerar alla sorters skador på håret. Märkets produkter innehåller Bis-aminopropyl diglycol dimaleate - en molekyl, som hjälper mot värmepåverkan, kemiska faktorer och skyddar håret mot skadlig yttre påverkan. Molekylen är lika effektiv både före och efter hårfärgning, blondering, permanent och keratinbehandling.
Har du skadat håret genom att använda locktång, hårfön och plattång? En behandling med Olaplex hårvårdsprodukter reparerar det skadade håret inifrån och ut. Även UV-strålning, kyla och fuktighet kan skada hårets naturliga skyddande skikt. Olaplex stabiliserar hårstrukturen och ger ett friskt, glänsande hår. Det bästa av allt - produkterna passar för alla hårtyper, allt ifrån slätt till lockigt hår.

Våra doftnyheter

VICHY

Det ansedda märket från Frankrike erbjuder vårdande produkter för ansikte, kropp och hår samt make-up för varje hudtyp. I över 40 år har Vichy tillsammans med dermatologer utvecklat innovativa produkter, som är perfekt anpassade till både den ungdomliga och mogna hyn. Alla hudvårdsprodukter från Vichy har en sak gemensamt: De innehåller fuktgivande thermalvatten med 15 mineraler. Det bevarar hyns naturliga skönhet och hälsa, skyddar den mot yttre påfrestningar och gör den fräsch och strålande. Dessutom ger produkterna, i kombination med andra ingredienser som hyaluronsyra, en synbar anti-aging-effekt.

Hot Newcomer

Dermalogica Breakout Liquid Peel

Med Breakout Clearing Liquid Peel från Dermalogica befriar du dina tilltäppta porer från orenheter. En speciell blandning av olika aktiva ingredienser gör ankebenägen hy klarare och jämnare. Mjölk-, mandel- och azelainsyra förbättrar hyn och vid regelbunden användning blir hudtonen jämnare och märken efter finnar bleknar. Dessutom hjälper salicylsyran mot pormaskar och dämpar inflammationer.

HER ONE Glow on Fruit Bites

Får det lov att vara lite mer glow? Med supergoda GLOW ON Fruit Bites från HER ONE blir din dagliga skönhetsritual till en ren njutning. Det veganska kosttillskottet består till 94 % av fruktpuré. Det innehåller järn och vitamin C. Hälsomedvetna skönhetsfans älskar den naturliga sötman från äpplen och svarta vinbär.

SWYPE Magic Cleanser

Med Magic Cleanser från SWYPE Cosmetics tar du bort smink och smuts på nolltid. Produkten innehåller riskliolja och växtextrakt och passar för alla hudtyper. När du mjukt masserar in den i hyn bildas en gelé, som uppblandat med lite vatten förvandlas till en mjölkigt krämig konsistens som skonsamt rengör hyn.

Laura Mercier Roseglow Blush

Mikrofina färgpigment gör att rouget från Laura Mercier perfekt anpassas till varje hudton. Efter appliceringen smälter det in i din hy och ger den en rosig, fint skimrande touch. Rouget sitter i upp till 10 timmar. Det jämnar ut kalla och varma nyanser och fräschar upp din hy.

Nya märken i webbshopen

Clé de Peau

Det japanska märket Clé de Peau Beauté är resultatet av årtionden av forskning, den modernaste teknologin och värdefulla ingredienser. Sedan 1982 arbetar företagets experter med att utforska hyns förmåga att komma i balans och på så sätt uppnå sitt perfekta skick. Deras kunskaper och erfarenheter visar sig i utvecklandet av innovativa hudvårdsprodukter. Clé de Peau Beauté tillhandahåller grunden för en slät och frisk hy. Märkets lyxiga, vårdande ansiktsprodukter främjar en fräsch, perfekt hy och ger dig en attraktiv utstrålning. Sortimentet innehåller även kroppsvårds- och sminkprodukter.

Upptäck fler nyheter