parfumdreams presenterar: Nyheter

Botanisera bland våra skönhetsnyheter

Letar du efter nya dofter, hudvårdsprodukter eller nya makeuptrender? Missa inte nyheterna hos parfumdreams. Vår nyhetsöversikt visar vad som precis har kommit in i parfumdreams webbshop. Vi informerar dig om alla nya skönhetsprodukter, så att du håller dig uppdaterad om det senaste för din skönhetsrutin. I vårt urval hittar du alla nyheter inom parfym, hudvård, makeup och hårvård. Upptäck de trendigaste skönhetsprodukterna!

Våra doftnyheter

Nyheter för henne

Nyheter för honom

Låt dig inspireras

Nyheter hos parfumdreams

Drunk Elephant använder sig bara av ingredienser som är bra för huden och som gynnar produkternas effektivitet. Fokus ligger på optimala pH-värden och på aktiva ingredienser som stödjer hudens naturliga skyddsbarriär. Alla produkter kan användas med varandra för en personlig hudvårdsrutin.

Selfie Project

Selfie Project erbjuder ett mångsidigt sortiment av peel-off-masker och hudvårdsprodukter som rengör porerna på djupet och reglerar talgproduktionen, med särskilt syfte att bekämpa pormaskar och orenheter i huden. Hårvårdsserien BE STRONG kännetecknas av sina lätta, ej nedtyngande konsistenser som tillför fukt, vård och glans till håret och gör det mjukt. Alla produkter från Selfie Project innehåller naturliga ingredienser och är utvecklade och framställda under stränga riktlinjer och ej testade på djur.

Hot Newcomer

4711 Acqua Colonia Coconut Water & Yuzu

4711 Acqua Colonia förgyller sommaren med sin nya doft Coconut Water & Yuzu. Parfymen sprider en krämig, frisk sommarkänsla som håller i sig hela dagen. Med ett spray av energiladdande yuzu och saftigt fräscha kokosaromer blir doften det perfekta sällskapet för nästa strandsemester.

Antipodes Rosehip & Avocado Face Oil

Med Antipodes Divine Facial Oil vårdas den torra huden intensivt och förses med näring. Den näringsrika ansiktsoljan är fuktgivande för huden och efterlämnar en mjuk och slät känsla. Avokadooljans kollagenfrämjande effekt och nyponoljans essentiella fettsyror hjälper till att reducera uppkomsten av fina linjer, åldersfläckar och ärr.

NARS Summer Unrated Eyeshadow

Ögonskuggspaletten Summer Unrated Palette från NARS består av 16 drömlika ögonskuggsnyanser som låter sig kombineras perfekt med varandra. De matta nude-, varma bronze- och exotiska rosa färgerna är lättapplicerade och blendas in utan svårigheter. Denna ögonskuggspalett är inte bara den perfekta paletten för din sommarlook, utan även en allroundprodukt för hela året.

Våra rekommenderade nyheter