parfumdreams presenterar: Vi firar Stenbockens månad

Stjärntecknet Stenbocken är det tionde tecknet i zodiaken, tillhör jordelementet och styrs av planeten saturnus. Det gör Stenbocken till en mycket jordnära och målmedveten karaktär. Kvinnor och män födda i Stenbockens tecken är vanligtvis mycket uthålliga, disciplinerade och ambitiösa. Med andra ord – om en Stenbock tar sig an en uppgift, blir uppgiften gjord. Att Stenbocken klarar uppgiften beror bland annat på noggrann planering i förväg. Under perioden 22.12.2021 – 20.01.2022 vill vi fira detta enastående stjärntecken och har sammanställt ett perfekt urval för denna organisationstalang.

 

Must-Haves

Stenbockens karaktärsegenskaper

> Står inte ut med kaos, eftersom saturnus står för ordning och struktur

> Står inte gärna i rampljuset och vill hellre ha en tillbakadragen och lugn tillvaro

> Framgång är mycket viktigt för Stenbocken, oavsett om det gäller det sociala livet, kärleken eller yrkeslivet

> Bygger gärna sitt liv på en stadig grund

> Söker efter en partner som har samma krav och ambitioner

It's a match!

 

Stenbocken - kvinna

Särskilt Stenbockskvinnan utstrålar så mycket ambition, som knappast någon annan gör. Hennes krav är på samma sätt lika högt ställda både på sig själv och sin partner. Hon vet alltid exakt vad hon vill och följer ihärdigt sina mål och inom den närmaste kretsen finns det bara plats för personer som delar dessa värderingar. Även om dessa starka kvinnor mycket väl klarar sig själva, står trygghet och stabilitet inom livets alla områden högt upp på önskelistan.

Ta reda på mer
 
 

Stenbocken - man

Stenbocksmannen vill gärna ha full kontroll i livet och börjar planera sin framtid redan i unga år. Därför är han även på jakt efter ett fast och stadigt förhållande. Eftersom Stenbocksmannen själv är mycket ärlig, märker han snart om någon försöker att ljuga för honom. Om det händer, blir han mycket långsint och om hans förtroende en gång har gått förlorat, är det svårt att vinna det igen. Om man bemöter en Stenbocksman med lika delar respekt och ambition, har man en vän eller partner för livet.

Upptäck nu