Blommiga damparfymer Fräscha herrparfymer Vårkänsla för ditt hår Guide för vårdprodukter Makeup med vårkänsla Vårtrender

Vårtrender

Trend Natural

En naturlig, minimalistisk look på hyn är högsta mode år 2022. Skönhetstrenden kallas även skinimalism. Din naturliga skönhet och no makeup-looker är det hetaste just nu. Glöm tjocka makeup-lager och visa fräknarna! Dessutom präglas branschen av ekologiska värderingar, hållbarhet och återanvändbara förpackningar.

Glowy Skin Trend

En strålande hy med volym och spännkraft som reflekterar ljuset. Det är viktigt att du väljer produkter med till exempel hyaluron om du vill bevara hudens ungdomliga lyster. En flytande konsistens och en lätt foundation ger ett perfekt resultat.

Trend All-in-one

Makeup-produkter som samtigit vårdar huden är en av de absoluta trenderna år 2022. Spara tid och använd dessa pålitliga lösningar för flera problem samtidigt. På så vis skapar du den perfekta looken även när du har bråttom.

Catchy Lip Trend

Glödande läppar i intensiva nyanser! Markera din personlighet med 2022 års iögonenfallande och viktiga makeup-trend! Om du väljer Catchy Lips börjar du garanterat dagen med gott humör!