Blommiga damparfymer Fräscha herrparfymer Vårkänsla för ditt hår Guide för vårdprodukter Makeup med vårkänsla Vårtrender

parfumdreams presenterar: Vår guide för vårens vårdprodukter!

Äntligen blir dagarna varmare och vi kan ta farväl till korta vinterdagar. I vår utgörs nyckeln till framgång av produkter med lätt konsistens, som snabbt och effektivt kan absorberas av huden. Bläddra i vår guide för vårens vårdprodukter och låt oss inspirera dig.

Guide för vårdprodukter

Efter den kalla vintern är det viktigt för din hud att du anpassar din hudvårdsrutin till den nya årstiden. Produkter med lätt konsistens är perfekta på våren. När vädret blir vackrare ska du satsa på produkter som förbereder och skyddar din hud från belastningar från miljön. Tack vare den svala temperaturen kan du rengöra huden perfekt med en peeling. Välj gärna en peeling med fruktsyra, men glöm inte att i så fall också använda en kräm med solskyddsfaktor.

Vårt urval för våren

Våra kommendationer för våren

Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream från Shiseido motverkar tecken på hudens åldrande som mörka ringar, linjer, rynkor och pigmentfläckar. Den förbättrar hudens spänst, är revitaliserande och mycket fuktgivande, vilket är extra viktigt på våren. Den fantastiska doften av utvald japansk orkidé intensifierar den lyxiga välgörande upplevelsen och ger ditt ansikte en vårlig känsla.
Till produkten

Hydra Zen Creme från Lancôme förser huden med intensiv och långvarig fukt. Ansiktskrämen är berikad med återuppbyggande aktiva ingredienser, som lugnande extrakt av ros och moringaträd. Den hudvårdade formulan innehåller neurocalm-komplex som neutraliserar de negativa effekterna som miljö och stress har på huden. Ceramid tillför och binder fukt i 24 timmar – för en långvarig återfuktning till en hud som efter vinterns påfrestningar verkligen behöver rikligt med fukt och vård.