parfumdreams vårkänslor

Våren är äntligen här igen! Våra produktrekommendationer för våren!

Vi ses nästa år, kära vinter! De första solstrålarna kryper fram och vi vill sätta oss på vårt favoritcafé med fräscha färger, strålande hy och silkesglänsande hår. Med våra rekommendationer för våren markerar du din personlighet och fräschar till din look!

 
 

Fräscha herrparfymer

Den nya årstidens fräscha dofter. Låt vårt urval av herrparfymer inspirera dig.

Upptäck nu
 
 

Blommiga damparfymer

Bläddra i vårt sortiment av blommiga damparfymer och hitta din nya favorit.

Upptäck nu
 
 

Makeup med vårkänsla

Satsa på varma nyanser i din makeup i vår.Ta reda på mer
 
 

Fräscha färger i vår

Med fräscha färger på naglarna drar du blickarna till dig. Vi har sammanställt några av favoritprodukterna för dina naglar.

Ta reda på mer
 

Vårt urval för våren

Bon Parfumeur Floral Nr.101

Den blommiga

Nummer 101 från Bon Parfumeur är en rosparfym på ädla damaskusrosor. Patchouli, vitt cederträ och mysk ger en sinnlig och samtidigt mjuk parfym.Ta reda på mer
Marc Jacobs Daisy Eau so fresh

Den förföriska

Med parfymen Daisy Eau So Fresh Edt lyckas Marc Jacobs sprida riktiga lyckokänslor. Kompositionen av plommon, ros och hallon ger en eggande och samtidigt levande doft.Upptäck nu
Comme des Garcons Rouge

Den fascinerande

Fascinerande och uttrycksstark! Comme des Garcons senaste doft Rouge är extravagant och magisk. Rosépeppar och indonesisk ingefära gör den intensivt kryddig. Kombinationen av patchouli, rökelse och cistus ger en unik doftupplevelse.

Till doften

parfumdreams presenterar: Vår guide för vårens vårdprodukter!

Äntligen blir dagarna varmare och vi kan ta farväl till korta vinterdagar. I vår utgörs nyckeln till framgång av produkter med lätt konsistens, som snabbt och effektivt kan absorberas av huden. Bläddra i vår guide för vårens vårdprodukter och låt oss inspirera dig.
Upptäck nu

Must-Haves

Vårtrender

Trend Glowy Skin! En strålande hy med volym och spännkraft som reflekterar ljuset. Det är viktigt att du väljer produkter med till exempel hyaluron om du vill bevara hudens ungdomliga lyster. En flytande konsistens och en lätt foundation ger ett perfekt resultat.
Ta reda på mer

Våra kommendationer för våren