Rimmel London Makeup

Rimmel London – stilrätt makeup

Rimmel står för modern, ung makeup från en av Europas stylinghuvudstäder: London. Rimmel har producerat makeup- och kosmetikprodukter ända sedan 1820. Företaget skapade den typiska "London-looken" med toppmodellen Kate Moss som ansikte utåt.

Makeup för ansikte , ögon och läppar från Rimmel London

Fräscha, oemotståndliga, intensiva färgar: Med kosmetikprodukterna från Rimmel London får ansikte, ögon och läppar inte bara "London-looken", utan även långverkande vård. De får det att lysa om dig, dina ögon och din hud!

Våra rekommendationer: Stay Matte Foundation vårdar huden med ingredienser som bomull, kamomill och gurka och håller sig fräsch i 12 timmar. För en fräsch hudton och lite milt rosa på kinderna erbjuder Rimmel Rouge Soft Colour Blush. Ögonbrynspennan Professional ger vårdade, täta ögonbryn.

Perfekta naglar, perfekt styling: Rimmels "London Look"

Ögonmascaran Glam Eyes för en förförisk blick, läppstiften Colour Show Off för fylliga läppar och jämn hudton tack vare makeupen Match Perfection Foundation – det enda som saknas är något som drar blickarna till naglarna. Ska de ha olika färger, torka på 60 sekunder eller få fransk manikyr? Låt dig inspireras av Rimmels nagelvård!

Visste du redan Innehåll

Rimmel London: Makeuptrender från modemetropolen

Rimmel London är ett kosmetikmärke från London. Företaget är känt och populärt vilket bland annat beror på de ständigt moderna lookerna från detta trendmärke. Dessutom överraskar Rimmel London med ständigt nya ansikten utåt som är ambassadörer för märkets fina färger och trender: Kate Moss, Kate Perry och Georgia May (Mike Jaggers dotter) är bara tre namn som förknippas med Rimmel London.

Makeupimperiet har dock en lång historia som började redan 1820. Då öppnade nämligen fransmannen Gerard Rimmel tillsammans med sin son Eugène ett parfymeri på Bond Street i London. Hans son var ovanligt engagerad i affärsverksamheten. Därför var det han som förde den världskända boken „Book of Perfume” i vilken man dokumenterade parfymkreationerna. Dessutom satte han in reklamannonser i teaterhäften och färdiga kataloger för att nå ut med sina produkter till Londonsocieteten. 1887 avled Eugène Rimmel och hans båda söner övertog i sin tur ledningen för företaget. De lyckades göra företaget internationellt känt. Sönerna hade viss tur i så måtto att läppstift och mascara blev alltmer populärt hos den växande skaran kvinnliga biobesökare. Rimmel London expanderade tack vare den framväxande filmbranschen eftersom filmerna fick kvinnor att vilja se ut som filmstjärnorna på vita duken. Detta internationella kosmetikmärke har under årens lopp bytt ägare flera gånger. Senast var det Coty Inc som blev ägare 1996. I samband med detta ägarbyte bytte Rimmel strategi. London-looken blev företagets tyngdpunkt och Kate Moss Rimmels ansikte.

Rimmel London: Trendsättande kosmetika

 • Rimmel London erbjuder ett stort sortiment och lika produktserier: Från detta kosmetikföretag kan du köpa:
 • läppstift och läppennor
 • nagellack och tillhörande verktyg
 • hud- och hårkosmetika
 • mascaror och ögonskuggor
 • andra tillbehör som franstänger

 

Bland produkterna hittar flera olika produktlinjer, t.ex.:

 • Lasting Finish-läppstift
 • Moisture Renew-läppstift
 • Glam Eyes-ögonskugga
 • 60 Seconds Supershine-nagellack
 • Extra Super Lash Mascara
 • Volume Flash X10 Mascara

Läppstift från Rimmel London: Alltid ett trendsteg före

Kosmetikmärket står för moderna läppstiftsfärger. Här finns det olika produktlinjer, t.ex. Lasting Finish-läppstift från Kate Moss. Läppstiftet, som finns i olika färger håller i upp till åtta timmar. För att glansen inte ska försvinna från läpparna, är läppstiftet berikat med svarta diamantpartiklar. De säkerställer att ljuset återspeglas förföriskt på läpparna. Två av många bra saker med detta läppstift är att det är lättapplicerat på läpparna och känns skönt på. Dessutom är färgpaletten så mångsidigt utformad att det finns en perfekt nyans för varje typ och tillfälle.

En annan populär Rimmel London-produkt är 60 Seconds Supershine-nagellacket. Det finns i flera toner, från knallrött till iögonfallande blått. Som namnet avslöjar torkar nagellacket inom 60 sekunder. Detta har den fördelen att man snabbt kan välja mellan färgerna och få naglar med en välvårdad look på bara några minuter.

Med Rimmel till perfekta ögonfransar

Mascarorna är en självklar del av Rimmel Londons sortiment. För en sexig look erbjuder märket en rad mascaralinjer som garanterat ger ögonfransarna mer volym. Hit hör bland annat Volume Flash X10 Mascara. Formuleringen „X10” ger 10 gånger mer volym än vanliga mascaror. Dessutom finns det mascara i olika färger, som svart, brun och blå.

Skandalöst vackra ögon får du med Scandal´Eyes-mascaran. Mascaran är berikad med mycket mer kollagen och keratin vilket ger extravolym. Den fina applikatorn applicerar färgen på varje enskilt strå i ögonfransen för ett andlöst vackert helhetsresultat.

Perfekt matchande till mascaran finns det även Scandal´Eyes Liquid-eyeliner som du kan måla ett oemotståndligt streck med. Pennan ligger bra i handen vilket underlättar användningen. Dessutom är applikatorn utformad för att du ska kunna förverkliga perfekta „smokey eyes” för en snyggt sotad ögonlook.