Hudvård från Ren Skincare

REN SKINCARE erbjuder hudvård för 2000-talet . Det är tanken bakom den innovativa hudvårdsserien REN… Ta reda på mer!

Ren Skincare Hudvård

REN SKINCARE erbjuder hudvård för 2000-talet . Det är tanken bakom den innovativa hudvårdsserien REN SKINCARE som har utvecklats av grundarna Robert Calcraft och Antony Buck. Den kännetecknas av Rens fem principer: rätt ingredienser, rätt kunskap, rätt produkterfarenhet, rätt inställning och rätt miljöpåverkan – allt detta bidrar till att göra denna naturliga hudvård så speciell.

Visste du redan Innehåll

Ren Skincare är en engelsk tillverkare av naturkosmetiska som ända sedan grundandet har haft sitt huvudkontor i centrala London. Hos Ren Kosmetik använder man sig av de senaste forskningsrönen för att harmoniera dessa med de ekologiska metoderna och ingredienserna hos modern naturkosmetika. Därför avstår man helt från syntetiskt innehåll och använder sig istället av diverse naturliga ämnen i höga doser för att göra produkterna så hudvänliga som möjligt och för att de verksamma ämnena ska ge maximal effekt. Produkterna kan delas in i olika produktserier, utöver badoljor och -ämnen erbjuder man även klassiska kropps- och ansiktskrämer.

Naturlig kosmetika för känslig hud

Dessutom för Ren diverse hudrengöringsprodukter, peelingar, tonics och andra hudvårdsprodukter. Man har även lanserat en separat avdelning för händerna, ögonområdet och läpparna. För alla produkter från Ren Skincare gäller dock grundprincipen om en naturlig produktionskedja och ekologiska ingredienser. Därför anses produkterna vara mycket vårdande och kemiska ämnen är förbjudna av dermatologiska skäl. Ren delar in sitt eget sortiment och och den värdeskapande kedjan i fem principer. -Rätt ingredienser-, för att garantera hudvänlighet. Man avstår helt från alla användning av parabener, sulfater, artificiella färg- och doftämnen och animaliska ingredienser.

Reglerna som Ren håller sig till

Märket fokuserar dessutom på -Rätt kunskap-. Alla produkter bygger på vetenskapliga forskningsrön som omsätts på ett koherent sätt genom -Rätt produkterfarenhet-. -Rätt påverkan på miljön- och -Rätt inställning- fulländar uppsättningen av regler. Varje år doneras ett minimum om 2,5 % av vinsten till institutioner som arbetar med miljöfrågor. Ren Kosmetik grundades av Robert Calcraft och Anthony Buck.