Hudvård från QMS MediCosmetics

QMS är ett framgångsrikt kosmetikmärke. Varför? Medicosmetic från den välkända läkaren dr med E… Ta reda på mer!

QMS MediCosmetics Hudvård

QMS är ett framgångsrikt kosmetikmärke. Varför? Medicosmetic från den välkända läkaren dr med Erich Schulte är ett högaktuellt anti-age-koncept. Hudvården ger en friskare, regenererad hud, med effekter och resultat som är unika på marknaden. Men detta är inte nog för Erich Schulte – han vill hela tiden uppnå ännu bättre resultat. Nya forskningsrön och tester visar att det är rätt strategi. Med innovativ teknik och omfattande arbete är dr Schulte på god väg att lyckas med det som tidigare ansågs omöjligt. Varje QMS-produkt kan också garantera kvalitet, säkerhet och riktigt bra resultat.

Visste du redan Innehåll

!QMS MediCosmetics – hudvård i särklass

!QMS MediCosmetics är ett märke för hudvårdsprodukter som står för ny teknik och personlig service. Erich Schulte, grundaren av detta hudvårdsmärke, har sedan 1986 uppnått banbrytande framsteg inom hudvårdsbranschen. Alla Erich Schultes produkter tillverkas i Tyskland. !QMS MediCosmetics-serien av vårdande produkter räknas till en de mest högkvalitativa kollektionerna inom hudvårdssegmentet och företaget är världskänt för sitt innovativa utvecklingsarbete.

Så bildades !QMS MediCosmetics

Allt började på 70-talet. Läkaren Erich Schulte arbetade inom kraniofacial kirurgi vid Göttingens universitet i Tyskland. Hans patienter hade huvudsakligen drabbats av olycksfall eller var brandskadade. Vid denna tidpunkt lade man på medicinområdet inte särskilt mycket fokus på i vilket skick huden var. Rekonstruktionen av ansiktets form och funktion var desto högre prioriterat. När Erich Schulte ägnade sig åt sina vetenskapliga undersökningar, upptäckte han kollagenets positiva verkan vid sårläkning. Efter denna upptäckt inriktade han sin forskning på att utveckla en effektiv metod för att tillföra huden det förlorade och erforderliga kollagenet. Hans mål var att uppnå en signifikant positiv effekt på ärrbildningen och därmed avsevärt kunna förbättra hudens regenerationsprocess hos patienterna. Det var vid denna tidpunkt som Erich Schulte bestämde sig för att lägga sin vetenskapliga tyngdpunkt på estetisk och kosmetisk kirurgi. Han utvecklade metoder som stimulerade och snabbade på regenerationsprocessen i huden genom applicering av äkta, lösligt kollagen. Erich Schulte uppnådde så banbrytande resultat att han bestämde sig för arbeta vidare för att forma området hudförbättringar på ett avgörande sätt. Det var i samband med detta som den första vårdande !QMS MediCosmetics-serien såg dagens ljus.

!QMS MediCosmetics skapar nya trender på hudvårdsområdet

Efterfrågan var så stor att Erich Schulte inledde lanseringen av följande tre produkter 1986: Exfoliant Fluid, Day Collagen och Night Collagen. Efter de tre första produkterna fortsatte Erich Schulte att utöka sin serie fortlöpande, ständigt med kundernas behov i fokus. För honom var rådande trender av noll betydelse, istället strävade han efter att vara den som som skapade nya trender i branschen. Mottot för !QMS MediCosmetics framgångar lyder: "When you look good – you feel good!" och detta har varit avgörande för företagets framgångar. Enligt denna princip utvecklar Erich Schulte än idag den innovativa High-Performance-hudvården som genom en kombination av banbrytande tekniker och värdefulla verksamma ämnen har förvandlats till ett komplett hudvårdande system för föryngring av huden.

En revolutionär i över 25 år

I mer än 25 år har !QMS MediCosmetics stått för högkvalitativa produkter och behandlingar som har revolutionerat hudvårdsbranschen. På mer än 650 spaanläggningar och -institut världen över är !QMS MediCosmetics mycket uppskattat med trogna fans och mycket gott rykte. Inte minst tack vare de höga kvalitetsstandarder som gäller för produkterna. Dessutom bidrar den höga effektiviteten till att hudvårdsprodukterna används i lika hög grad av professionella användare som kräsna slutförbrukare.

Revolutionerande tekniker och högkvalitativa ingredienser

Läkaren Erich Schulte har sedan införandet av Classic Collagen Sets och grundandet av !QMS Medicosmetics 1986 uppnått banbrytande framgångar inom hudvårdssegmentet. Hans intensiva forskning, användningen av revolutionerande tekniker och utvalda, högkvalitativa ingredienser utgör grunden för den bestående fysiologiska vårdande effekten på huden. Inte minst detta är skälet till varför det vårdande !QMS-systemet betraktas som ett av branschens mest högkvalitativa och mogna hudvårdskoncept. För att kunna hålla högsta säkerhets- och kvalitetsstandard i utvecklingen och produktionen tillverkas alla produkter enbart i Tyskland.

Ett omfattande produktsortiment för alla hudtyper

!QMS MediCosmetics-serien innehåller följande produkter: Cleansers, Collagens & Exfoliants, Moisturizers, Eye Care, Masks, Hand & Body Care liksom även Sun & Supplements. De effektiva anti-age-produkterna finns för både män och kvinnor. Alla produkter är designade för olika miljö- och väderförhållanden för att alltid kunna skydda och vårda huden optimalt. Utöver den yttre appliceringen på huden, erbjuder detta hudvårdsmärke även ansiktsvård från insidan. Intravital Plus är ett innovativt näringstillskott som med hjälp av verksamma ämnen som biotin, kopparglukonat och en kombination av diverse vitaminkomplex stärker och bevarar bindväven. En mycket omtyckt produkt ur den vårdande !QMS MediCosmetics-serien är dessutom den återfuktande Hydro Foam-masken. Skummasken återfuktar huden och gör den slätare med hjälp av värdefulla silkesproteiner.

Sortimentet omfattar en mängd produkter som ger huden ett ungdomligt och friskt utseende med hjälp av utvalda sammansättningar och kollagener. Låt dig övertygas!