Pure Altitude Hudvård

Pure Altitude är en hudvårdslinje, som har utvecklats på ett exklusivt spa i Franska Alperna, med en bas av alpluft och bergsvidder. Produkterna från Pure Altitude är berikade med naturliga ämnen som edelweiss, alpväxter och eteriska oljor. De ger dig en fin och fräsch hy med hjälp av naturens fulla kraft.

Visste du redan Innehåll

Pure Altitude – verkar genom naturens krafter

Pure Altitude-linjen har sitt ursprung i Alperna. Dessa vårdande hudprodukter är inspirerade av dermokosmetik. Det speciella verkningssättet hjälper epidermis att regenereras och ger en strålande hudton. I centrum för produktveckningen Pure Altitude står följande tre begrepp: renhet, kraft och perfektion. En total renhet från alla miljöföroreningar vad gäller ingredienserna är A och O för Pure Altitude. Detta österrikiska hudvårdsföretag satsar på kraften hos de enskilda innehållen. Denna är beroende av effekten hos de utvalda ingredienserna. Specialisterna på företaget ägnar extra mycket uppmärksamhet åt att uppnå perfektion i det slutresultat som de speciella ingredienserna i de vårdande produkterna är avsedda att ge. Pure Altitude satsar på koncentrerad verkan från naturens krafter och använder sig av de möjligheter vår omvärld har att erbjuda.

Edelweiß skyddar huden

Detta märke från de franska Alperna satsar på kraften hos de växter som frodas här. De många växter med olika verkan som växer högt upp i Alperna är det som ligger bakom den höga kvaliteten hos Pure Altitude-produkterna. En ljuvligt sensuell och skir konsistens är ett typiskt kännetecken hos företagets hudvårdsprodukter. Edelweiß spelar en alldeles speciell roll när det gäller den exklusiva konsistensen och effekten. I Aplerna bär denna övervintrande växt med sina små, vita och ulliga blommor smeknamnet „Glaciärens drottning”. Blommans antioxidativa, återmineraliserande och återfuktande egenskaper drar Pure Altitude nytta av i sin unika vårdande linje. Högt uppe bland alptopparna måste edelweißen skydda sig från extrem kyla och stark, aggressiv solstrålning. Därför har växten utvecklat ett unikt egenskydd. Med detta egenskydd berikar det österrikiska hudvårdsmärket sina produkter. När du använder Pure Altitude-produkterna sveper du in huden i samma skydd som skyddar edelweißen från naturens intensiva och aggressiva inverkan. Huden får stöd och och återfuktas intensivt. På så vis återhämtar sig och revitaliseras hudtonen. Edelweißens verkningskraft tillsätts alla produkter med hjälp av en blandning av växter och mineraler med anmärkningsvärda kosmetiska egenskaper.

Principerna hos detta naturens eget märke

För hudvårdslinjerna används endast verksamma ämnen från Alperna. Pure Altitude erbjuder lyxig och effektiv vård till en rimlig kostnad så att alla, oavsett hudtyp, kan njuta av de innovativa och ovanliga hudvårdsformuleringarna. Utvalda alpväxter levererar mer än 50 olika extrakt, som är maximalt effektiva i de vårdande produkterna. Under produktutvecklingen och tillverkningen kontrolleras varje steg så noga och omsorgsfullt som möjligt. Man lägger stor vikt vid ett miljövänligt produktions- och arbetssätt. Alla Pure Altitude-produkter är fria från animaliska ingredienser. Man avstår konsekvent från djurförsök när det gäller att testa produkternas effekter. Dessutom undergår varje produkt stränga dermatologiska tester för att uppnå maximal effekt och hudvänlighet. Tack vare användningen av enbart vegetabiliska ingredienser kan Pure Altitude garantera produkternas effekt.

Ett värdesystem för en extra vårdande upplevelse

Till Pure Altitudes värden hör ingrediensernas och växternas originalitet. Det är viktigt för Pure Altitude att omgivningen där produktråvarorna utvinns konstant utsätts för extrema väderförhållanden som stark vind och kyla. Samtidigt spelar fackkunskaperna en avgörande roll för att kunna kombinera ingredienserna rätt och därför betraktas även dessa som ett företagsvärde hos denna österrikiska hudvårdsexpert. Endast fackkunskaper om rätt ingredienser möjliggör rätt sammansättningar för hudens olika behov. Utöver unika och imponerande effekter, tillmäts även användarglädjen stort värde. Konsistensen är genomgående sensuell, skirt smältande och har en gudomlig doft. Detta gör användningen av Pure Altitude till en alldeles speciell upplevelse.

Fem linjer av vårdande produkter för att täcka all hud

På hotell används används Pure Altitudes exklusiva produkter på SPA-avdelningarna. Pure Altitude har fem produktlinjer. Ligne Fondamentale skyddar och återfuktar alla hudtyper. Ligne Sève de Vie är ett ultraregenererande livselixirskomplex. Här ligger fokus på ingredienser som är helt fria från alla typer av miljöföroreningar. För den mognare huden från 45 och uppåt lämpar sig produkter ur Ligne LIFTAlpes-linjen. De vårdande anti-age-egenskaperna motverkar på ett tidigt stadium de bakomliggande orsakerna till åldersrelaterade hudskavanker. Det avkopplande Soins du Corps-sortimentet har en formulering som bidrar positivt till cellernas naturliga funktion och samtidigt skyddar huden mot tecken på ett för tidigt åldrande. Ligne Extrême erbjuder en skyddande dagkräm, handkräm och en vårdande läppbalsam . Dessa produkter skyddar vid extrema väderförhållanden.

Ett strålande utseende med naturens hjälp

Det omfattande sortimentet med ingredienser från utvalda alpväxter erbjuder rätt vård för alla typer av hud och säkerställer på så vis ett strålande fräscht utseende i alla åldrar.