Pomellato Parfym

Dessa exklusiva kvalitetsdofter från parfymhuset Pomellato finns i tre olika linjer och har skapats speciellt för kvinnornas värld. Var och en av de tre linjerna – Amber, Blue och Rose – har sin egen doftkreation som har framställts i form av en exklusiv eau-de-parfum-spray i en lika exklusiv flaska. Utöver detta erbjuds ett antal kompletterande produkter, såsom en kroppskräm eller kroppslotion, med samma doftkompositioner. Dessa eleganta dofter riktar sig till den frigjorda kvinnan som vet vad hon vill och som har en särskild förkärlek för extravaganta essenser i välfungerande kompositioner.

Rätt doft för varje kvinna

Med de olika doftkreationerna från Pomellato hittar varje kvinna garanterat en doft som passar just henne bäst. Amber-linjen fängslar framför allt med sina mjuka och mycket varma ackord, Blue-linjen bygger på friska och fruktiga accenter, medan Rose-linjen kombinerar varma nyanser med blommig bouquet. Detta har resulterat i tre helt olika dofter, som alla ändå bär Pomellatos unika signum. Ett annat genomgående drag, som är precis lika framstående och karakteristiskt, är parfymens höga kvalitet.

Visste du redan Innehåll

Pomellato – kreativa impulser från hjärtat av Milano

Tanken att smycket inte bara ska vara en statussymbol utan en vardagsaccessoar som är lika viktig som blus och byxor gjorde Pino Rabolini mycket framgångsrik. Pino Rabolini, som kommer från en gammal guldsmedssläkt, grundade 1967 företaget Pomellato i Milano och blev i och med detta pionjär inom prêt-à-porter-smyckevärlden. För honom var smycken en detalj skulle kunna användas alla tider på dagen och till alla typer av outfits. Än idag präglar Rabolinis passion för färgstarka stenar, unika slipningar och kreative kreationer Pomellatos numera världsberömda designer. Internationellt står Pomellato för en makalöst vacker kreativitet och sagolik färgprakt. Pomellatos produkter förkroppsligar en modern och okonventionell skönhet och imponerar med en ikonisk stil.

Tradition och innovation för karakteristiska designer

Från halsband till örhängen – bakom Pomellatos dörrar döljer sig en smideskonstens mästare. Traditionella tillverkningsmetoder från forna Egypten kombinerat med de mest moderna tekniker för exakt framställning av dyrbara smycken ger varje design en unik och omisskännlig charm. Med ett harmoniskt samspel mellan form, ljus och färg för Pomellato med sig sina kunder till en värld full av elegans och livsglädje. Varje skapelse utgör ett handfast bevis för Pino Rabolinis förverkligade vision präglad av unik kreativitet. Pomellato symboliserar en revolution inom skrået och med sina temperamentsfulla smycken har han tagit „haute joaillerie” till en ny nivå. När det gäller designen finns det inga gränser, något som bevisas av de otaliga asymmetriska kreationerna fulla av teatralisk elegans.

Pomellato – en upplevelse för alla sinnen

I samtliga sina produkter satsar Pomellato på mästarhantverk, högsta koncentration och precision. Här är inspirationen en viktig aspekt som Pomellato nydefinierar varje dag. Ur detta uppstår även de unika doftkompositionerna från denna mästerliga smyckeskonstnär från Milano.  Med utgångspunkt från ett av Pomellatos mästerverk, lät man 2013 lansera tre doftkreationer.  Ringen „Nudo”, som kan skryta med tretton olika färger och en mängd olika variationsmöjligheter, användes som förlaga för flaskorna. Den typiska „Nudo-slipningen” är känd för sina mjuka fasetter och denna pryder nu även flaskorna som rymmer Pomellatos dofter. Den eleganta glasflaskan som rymmer den dyrbara parfymen accentueras av en kork som designats i „Nudo-look”. Korken är praktfull av blå London-topas, madeira- och rosenkvarts. Som en värdig sluttouch har man låtit gravera in dofternas namn på etiketter av roséguld vilka pryder de dyrbara flaskorna.

Tre dofter med starka personligheter

„Nudo Amber„, „Nudo Blue” och „Nudo Rose” heter de tre doftlinjerna som 2013 kunde räkna sig till favoriterna bland damparfymer. Med en komposition av apelsinblommor, arabisk jasmin och vanilj ser „Nudo Amber” till att svepa in användaren i en aura av sensualitet. Med svarta vinbär, iris och vit mysk är „Nudo Blue” själva definitionen av majestätisk elegans och obesvärad kvinnlighet. „Nudo Rose” förenar de dyrbara dofterna från rosenknoppar, persika och sandelträ och är en sinnebild av kravfri kärlek. De tre doftlinjerna finns inte bara som eau-de-parfum utan även som mjuk kroppskräm eller utsökt kroppslotion som förlänger doftupplevelsen ytterligare.

En doft som symbol för självsäkra kvinnor

Utöver de tre förtrollande Nudo-doftlinjerna har Pomellato i doften „67 Artemisia” 2014 lanserat ytterligare en uttrycksfull doft för dagens självsäkra och självständiga kvinna. Denna parfym inspirerades av den rockiga serien av silversmycken med kultstatus: Pomellato 67.

Den sensuella doften „67 Artemisia” är rebellisk och glamourös. Den imponerar med sina mintnoter och Medelhavscharm. Alla Pomellato-dofter imponerar med en hög igenkänningsfaktor. Redan den lyxigt framställda och utformade flaskan låter användaren förstå vilken gränslös passion som har investerats i utvecklingen av dessa doftkompositioner. Och till syvende och sist omkring var det just denna ofantliga passion som gjorde Pomellato framgångsrik redan 1967 och som har gjort honom så älskad inom prêt-à-porter-smyckenas värld.

Pomellato: en stor kärlek till kreativiteten

Alla produkter från huset Pomellato, från den magiska och medelhavsinspirerade Capri-kollektionen till den signifikanta Dodo-kollektionen, har hittills präglats av en speciell hängivenhet och kärlek till detaljerna. Har du väl en gång upptäckt Pomellato, kommer den omätbara individualiteten och kreativiteten hos denna milanesiska smyckes- och parfymtillverkare att fängsla dig för evigt. Därför kan Pomellato-älskare och alla som garanterat kommer att bli det se fram mot flera produkter från huset Pomellato.