Hudvård från Perris Swiss Laboratory

Bland de flesta kosmetik- och parfymälskare är det internationella märket Perris Monte Carlo nog mes… Ta reda på mer
2
3,5/5 baserat på alla kundbetyg

Perris Swiss Laboratory Hudvård

Bland de flesta kosmetik- och parfymälskare är det internationella märket Perris Monte Carlo nog mest känt för sitt stora sortiment av unisexdofter. Med Skin Fitness visar detta omtyckta märke med all tydlighet att det Medelhavsbaserade parfymföretaget kan mer än bara dofter och kosmetik. I den högkvalitativa hudvården Skin Fitness används en särskild verksam sammansättning, som ska hjälpa huden att behålla sin naturliga skönhet under lång tid. Hudvården riktar sig i första hand till kvinnor och bör användas från och med medelåldern för den som vill behålla hudens elasticitet.

Gör huden vackrare med peelingar och krämer

Till storsäljarna i linjen Skin Fitness från Perris Monte Carlo hör olika peelingar, som används för att uppnå en vacker hud på olika sätt. Vissa av dem är mer inriktade på det kosmetiska och rengör hudens porer på djupet för att lyfta fram hyns naturliga skönhet. Andra peelingar från Perris Monte Carlo hör snarare till anti-age-kategorin och främjar hudförnyelse och avlägsnande av döda hudceller. Produktlinjen Skin Fitness kompletteras med krämer och andra artiklar som tillför varje hudtyp en rad olika värdefulla näringsämnen.

Uppnå en attraktiv hy i varje ålder

Den vårdande linjen Skin Fitness omfattar många produkter som motverkar tecknen på hudens åldrande, men vissa peelingar kan även användas av yngre kvinnor för att främja en fin hy. Informationen på Perris Monte Carlos olika vårdande artiklar talar snabbt om vad de är avsedda för. Passa på att utnyttja de attraktiva priserna i vår onlinebutik, och tänk på att vårt Perris Monte Carlo-sortiment omfattar mer än vårdande produkter. Spana in våra unisexdofter från denna internationella tillverkare för att ge dig själv den perfekta avrundningen med hjälp av detta förstklassiga märke!